Wolves-v-NorwichΑγωνιστική δράση στην Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο. Με την αναμετρηση Norwich-Wolves θα ασχοληθούμε για να δώσουμε προγνωστικά για τους φίλους του στοιχήματος.

Ο εγχώριος bookmaker έχει 3άδα αποδόσεων 1.65-3.35-4.00. Τα ποσοστά κάλυψης των σημείων είναι 51,01% 25,50%  23,49%. Την τελευταία 2ετία το 1.65 στον άσσο δεν είναι κερδοφόρο, αφού έχει να μας παρουσιάσει 7-8-3(1-Χ-2). Υπάρχει μία σαφέστατη τάση προς 1Χ όπως παρατηρούμε. Στην αγορά παρουσιάζει ζήτηση.

Οι αποδόσεις άνοιξαν με 51,01%  25,50%  23,49% στο μάτς, ενώ την ώρα που γράφω τα ποσοστά είναι 52,48%  28,63%  18,89% με αύξηση του άσσου απο 1.75 σε 1.80 μεν, αλλά μείωση της γκανιότας δε. Λογικά προσπαθεί να μείνει ανταγωνιστικός για τον άσσο και να πραγματοποιήσει τζίρους, διότι το σημείο παρουσίασε ζήτηση σε αποδόσεις λιγο πάνω απο το 1.80

Η γηπεδούχος στην έδρα της έχει 5-5-4 με τέρματα 21-18. Εάν αφαιρέσουμε τα μάτς με Arsenal, Tottenham, Chelsea τότε έχουμε μία τάση παρόμοια με αυτή της στατιστικής της απόδοσης του άσσου 5-4-1, με τέρματα 19-12.

Το ενδιάφερον από άποψης στατιστικής αποδόσεων έιναι το εξής:

11/3/2012            1,65       NORWICH           3,35       WIGAN                 4              1              1.

Η Wolves αν εξαιρέσουμε τις επισκέψεις σε Liverpool, Manchester City, Chelsea, Manchester United, Arsenal, Tottenham έχει εκτός έδρας 3-3-2 (1-Χ-2) με τέρματα 8-14. Το ενδιαφέρον είναι ότι η Wolves σκόραρε σε όλες αυτές τις δύσκολες επισκέψεις της εκτός με την Chelsea. Βέβαια την τελευταία φορά εκτός δέχτηκε 5 τέρματα απο τη Fulham. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσουνε να πάνε σε ένα πειθαρχημένο παιχνίδι απέναντι στη Norwich. Πρίν το 5-0 πάντως είχαν ένα σερί 5 εκτός παιχνιδιών αήττητοι απο τα οποία μάλιστα τα 2 ήταν με Arsenal και Tottenham.

Οι ειδήσεις λένε για απουσίες (David Davis, Karl Henry, Jamie O’Hara) στο κέντρο για την Wolves καθώς και στην άμυνα δεν θα αγωνιστεί ο Ronald Zubar (τιμωρημένος). Άρα να μία λογική εξήγηση για την απόδοση του άσσου αλλά και για την ζήτηση που παρουσιάζει.

Το ερώτημα όπως πάντα είναι που να αναζητήσουμε αξία. Έχουμε μπροστά μας 2 γνωστές τάσεις, η πρώτη είναι η ζήτηση του σημείου του άσσου και η άλλη της στατιστικής ανάλυσης των αποδόσεων που δείχνει 1Χ. Αν ζητήσουμε αξία στην πιθανότητα να σκοράρει η φιλοξενούμενη; Το σκέφτομαι διότι πρέπει (δεν την παίρνει αλλιώς) και θα αγωνιστεί για να σκοράρει.

Στην αγορά Away Team To Score γνωστή εταιρία καλύβει το 65,11% στο Yes.

Στην αγορά Home Clean Sheet γνωστή εταιρία καλύβει το 64,62% στο No.

Στην αγορά Home Team To Win To Nil γνωστή εταιρία καλύβει το 70,95% στο No.

Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω μπορούμε να τολμήσουμε σε ποντάρισμα Α.Σ. Δείτε τον πίνακα που ακολουθεί

Norwich- Wolves betting Table

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+