Celtic-RangersΜετά το χθεσινό απόλυτο σε επιτυχίες, με τέσσερα στα τέσσερα, στόχος φυσικά είναι η συνέχεια σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Το στοίχημα θέλει καθαρό και κρύο μυαλό και, προπάντων, να μην βάζουμε το συναίσθημα στις επιλογές μας – παρά μόνο σε ελάχιστες εξαιρέσεις.

Στην Premier League της Σκοτίας, η Celtic (στο 2.05) έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στο άντρο της μεγάλης αντιπάλου, Rangers (στο 3.50). Νίκη της Celtic στο Ibrox σημαίνει αυτόματα και μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, μετά και τη χθεσινή ήττα της Motherwell. Στα δυο φετινά Old Firm, οι Rangers επικράτησαν 4-2 στο Ibrox για να ηττηθούν 1-0 από τη Celtic στο Parkhead. Αυτά, όμως, ξεχάστε τα μιας και συνέβησαν πριν την οικονομική καταστροφή των Rangers και την αφαίρεση 10 βαθμών! Οι Rangers έχουν καλές επιστροφές γι’ αυτό το Old Firm, την ώρα που η Celtic προσπαθεί να συνέλθει από την απώλεια του League Cup – ηττήθηκε 1-0 στον τελικό από την Kilmarnock! Το γόητρο των Rangers δεν θα αφήσει τη Celtic να γιορτάσει μέσα στο σπίτι της μισητής αντιπάλου…

Λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Siena και την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσει τη Juventus, η Napoli (στο 1.57) υποδέχεται την Catania (στο 6.00) θέλοντας να μπει στην τριάδα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στα προκριματικά του επόμενου Champions League. Η Napoli είναι στο -1 από τη Lazio που την ίδια ώρα περιμένει την Cagliari. Εκτός από την πρόκριση στον τελικό, η Napoli έχει να λέει πως έρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες στη Serie A – με 14-4 γκολ – ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια της πήρε «καθαρές» νίκες! Όπως ακριβώς έχει συμβεί και στις τέσσερις πιο πρόσφατες φορές που φιλοξένησε την Catania (2-0, 1-0, 1-0 και 1-0 από το 2007/08 μέχρι και πέρυσι)! Η οποία Catania είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς έρχεται από τέσσερις νίκες (οι τρεις με 1-0) και δυο ισοπαλίες στην τελευταία εξάδα αγώνων. Η Napoli θα είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά μέσα στο San Paolo έχει τα φόντα να καταβάλλει την αντίσταση της Catania, με χαμηλό πάντως σκορ, του στυλ 1-0 (στο 7.00 στην αγορά Ακριβές Σκορ) ή 2-0 (στο 8.00).

Τελευταία στάση η La Liga για την αναμέτρηση της Vallecano (στο 2.05) με την Villarreal (στο 3.40). Η Vallecano είναι η… χαρά του επιθετικού ποδοσφαίρου! Οι έξι νίκες και επτά ήττες μέσα στο Vallecas αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, όπως και τα οκτώ over 2,5 γκολ (στο 1.80) στο ίδιο γήπεδο. Επιπλέον, η Vallecano στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της δεν βγάζει απλά το over 2,5 γκολ, αλλά σε τέσσερις περιπτώσεις έβγαλε το… over 5,5 γκολ (στο 12.00), με τα γκολ στο διάστημα αυτό να είναι 15-14! Πιο «σφιχτή» ομάδα η Villarreal, στο πρώτο παιχνίδι με τον Angel Lotina στον πάγκο της πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Real Madrid με… σπρώξιμο από τη διαιτησία. Επειδή, όμως, το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι αναγκασμένο κόντρα στη Rayo να βγει μπροστά για να σκοράρει – η βαθμολογική του θέση το επιβάλλει – αυτό σημαίνει πως θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ με την ούτως ή αλλιώς χαλαρή Vallecano.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Rangers – Celtic        1X (ΔΕ) @ 1.73

Napoli – Catania       1 @ 1.57

Napoli – Catania       under 2,5 γκολ @ 2.00

Vallecano – Villarreal           over 2,5 γκολ @ 1.80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).