Cristiano-Ronaldo-Real-Madrid-2011Η τελευταία πράξη της φάσης των “16” του Champions League παίζεται σήμερα το βράδυ σε Santiago Bernabeu και Stamford Bridge. Κι αν στην αναμέτρηση του Λονδίνου ανάμεσα σε Chelsea και Napoli τα προγνωστικά είναι ανοιχτά, δεν ισχύει το ίδιο και για το παιχνίδι της Μαδρίτης, όπου η Real υποδέχεται την CSKA Moscow.

Στην αναμέτρηση της Real Madrid (στο 1.10) με την CSKA Moscow (στο 25.00) στο Santiago Bernabeu, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μετά το 1-1 στη Ρωσία, η Real μόνο εάν αυτοκτονήσει δεν θα προκριθεί. Το γκολ του Cristiano Ronaldo (έχει ήδη 32 στη Λα Λίγκα και 40 σε όλες τις διοργανώσεις) είναι αυτό που της έχει δώσει το προβάδισμα, αλλά και οι απίστευτες φετινές της επιδόσεις. Η Real έχει καταφέρει να προκριθεί στις 20 από τις 21 τελευταίες φορές που απέσπασε ισοπαλία στο πρώτο ματς. Και μάλιστα έχει το εννέα στα εννέα με ισόπαλο 1-1 το πρώτο ματς εκτός έδρας! Αλλά και κόντρα σε ρωσικούς συλλόγους, η παράδοση είναι με το μέρος της Real του Jose Mourinho, αφού μετράει επτά νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα σε εννέα αναμετρήσεις.

Ωστόσο, η CSKA είναι αήττητη απέναντι σε ισπανικές ομάδες έπειτα από έξι αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας. Μάλιστα, την τελευταία φορά που επισκέφτηκε την χώρα της Ιβηρικής, είχε κερδίσει 2-1 τη Sevilla για τους “16” του Champions League, έχοντας μείνει στο… 1-1 στη Μόσχα. Σύμπτωση; Μάλιστα, τα γκολ τότε στην Ισπανία τα είχαν σημειώσει οι Tomas Necid (στο 7.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) και Keisuke Honda (στο 8.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα), αν και ο δεύτερος είναι αμφίβολος για απόψε το βράδυ. Στη συνέχεια, πάντως, η CSKA αποκλείστηκε από την Inter Milan του… Mourinho!

Με τον Lionel Messi να σημειώνει πέντε γκολ στο 7-1 της Barcelona επί της Leverkusen, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ronaldo (στο 2.00 στην αγορά Να Σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στον αγώνα) να σκοράρει τουλάχιστον δυο φορές στο Santiago Bernabeu  ή και να βγάζει από μόνος του το over 2,5 γκολ (στο 1.35).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Real Madrid Να Σκοράρει και στα δυο ημίχρονα @ 1.53

C. Ronaldo   Θα Σκοράρει τουλάχιστον Δυο γκολ στον Αγώνα @ 2.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).