Parma - Sebastian GiovincoΑρκετά «ρισκαδόρικες» η σημερινές μας προτάσεις για στοίχημα, γιατί από standard-άκια… χορτάσαμε! Θα κυνηγήσουμε τη νίκη της Parma, τα λίγα γκολ στο Camp Nou, και την ισοπαλία στο La Rosaleda. Ας τα δούμε…

21:45  ParmaLazio

Με αρκετή δόση τύχης η Lazio έχει καταφέρει να βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία, ευνοούμενη και από τα αρνητικά αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων (όποιος παρακολούθησε τις τελευταίες αγωνιστικές στη Serie A καταλαβαίνει τι εννοώ…). Δε θα είναι τόσο εύκολο το έργο της απέναντι στην Parma και γιατί μετράει για ακόμα ένα παιχνίδι πολλές απουσίες (βασικότερη φυσικά ο Klose), αλλά και γιατί η Parma «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς (βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη). Οι γηπεδούχοι έχουν το υλικό να τα καταφέρουν, και χρειάζονται επειγόντως τη νίκη, έχοντας μείνει οχτώ αγώνες χωρίς νίκη. Άσος!

23:00 Barcelona Athletic Club Bilbao

Εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων οι δύο ομάδες, με τη Barcelona να έχει περισσότερο άγχος για την αναμέτρηση με τη Milan την επόμενη εβδομάδα, αφού η Bilbao θα πρέπει να καταφέρει να δεχτεί τρία τέρματα για να αποκλεισθεί από τη Schalke. Ωστόσο, όσο καλή και να είναι η Barça, άσος του 1,05-1,15 απέναντι στην εξαιρετική φέτος Bilbao δε δικαιολογείται. Το ματς είναι ντέρμπι και οι ομάδες δε θα θελήσουν να δώσουν τρελό ρυθμό στο παιχνίδι τους, κρατώντας δυνάμεις για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Under!

23:00 MalagaBetis

Η Betis, πριν λίγο διάστημα, έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά το μόνο που θα ψάξει από δω και πέρα είναι να μαζέψει πόντους που θα της εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή. Η Malaga τα πηγαίνει εξαιρετικά (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και μόνος της στόχος να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση, που την οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η προϊστορία θέλει το Χ να εμφανίζεται τις περισσότερες φορές στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά φέτος η Betis δεν έχει ακόμα σημειώσει ισοπαλία εκτός έδρας (αν και προέρχεται από δύο συνεχόμενες, εντός έδρας όμως). Τη δεδομένη στιγμή και με την εικόνα των ομάδων είναι το πιο πιθανό σημείο της αναμέτρησης. Ισοπαλία!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Parma – Lazio   1   2.62

Barcelona – Athletic Club Bilbao   under   3.50

Malaga – Betis   X   4.20

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.