Δεν ξέρω τον ακριβή λόγο αλλά πάντα συμπαθούσα και εξακολουθώ εννοείται να συμπαθώ την χρήση της λεγομένης «ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ».Ακόμα και στην πιο απλή μορφή χρήσης της για παράδειγμα στην στατιστική αποδόσεων, την θεωρώ πολύ σημαντικό εργαλείο. Βασικά προσωπικά είναι η αφετηρία μου όσον αφορά τη διαμόρφωση του στοιχηματικού μου προφίλ και την εφαρμογή του «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ» από τις 25.02.12.

Κάποια στιγμή λοιπόν κατέληξα σε μια διαπίστωση και βάσει αυτής πορεύομαι στοιχηματικά. Την διαπίστωση θα την αναφέρω αφού πρώτα αναφέρω τα ακόλουθα.

Από την στιγμή λοιπόν που αποφάσισα να ενεργοποιηθώ στοιχηματικά όλες μου οι αναζητήσεις ή ακόμα καλύτερα η μοναδική μου αναζήτηση αφορούσε την εύρεση του «Συστήματος» εκείνου , που θα έχει τόσο υψηλά ποσοστά επιτυχίας , όσο χρειάζεται για την απόδοση συνεχούς κέρδους σε βάθος χρόνου. Για ένα διάστημα της ζωής μου περνούσα αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή κάνοντας συνεχώς αναζητήσεις με στόχο την ανακάλυψη του «Ιερού Δισκοπότηρου του Στοιχήματος». Στις αναζητήσεις μου λοιπόν αυτές διάβασα πολλά «Ευαγγέλια» και συνάντησα αμέτρητους «Στοιχηματοαπόστολους». Δοκίμασα ένα σωρό γιατροσόφια ελπίζοντας κάποιο από αυτό να αποδώσει. Κάθε φορά που ανακάλυπτα κάτι νέο έλεγα: «Ναι αλλά τώρα το βρήκα . Θα κάνω πολλές ζημιές…» και έκανα…στον εαυτό μου!!!.

top-secretΗ διαπίστωση ήταν ότι όσο και να ψάξω , όσο και να διαβάσω , όσα και να ξέρω που αφορούν κάποιο ματς ο κάθε Bookmaker ήξερε, ξέρει και θα ξέρει ένα τουλάχιστον πράγμα παραπάνω ώστε να έχει το πλεονέκτημα απέναντι μου.

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν , σκέφτηκα το πιο απλό πράγμα που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς και που αναρωτήθηκα γιατί άραγε δεν το είχα σκεφτεί από την αρχή: «Αφού δεν μπορείς να τον κερδίσεις γιατί δεν πας με το μέρος του;»

Με αλλά λόγια , γιατί να προσπαθώ να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος από Κάθε Bookmaker και δεν παίζω παράλληλα με αυτόν. Δηλαδή μακάρι να ήξερα ότι ξέρει ο Bookmaker για κάποιο ματς.

Έτσι η αναζήτηση μου άλλαξε στόχο. Πλέον προσπαθούσα να βρω πως θα μπορούσα να ξέρω τι ξέρει ένας Bookmaker. Δύσκολη όμως αναζήτηση. Η μόνη πληροφορία στην ουσία που έχουμε από κάποιον Bookmaker είναι οι αποδόσεις με τις οποίες τιμολογεί τα σημεία.

Άρα προσπάθησα να δω τι μπορούν να μου πουν και να μου μεταφέρουν οι αποδόσεις. Έτσι ανακάλυψα για την γκανιότα και τα ποσοστά κάλυψης.

Εδώ εισέρχεται και η χρήση της «ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ» διοτι σκέφτηκα το εξής: «Όταν ο Bookmaker τιμολογεί ένα αγώνα με αποδόσεις Α-Ι-Δ τον τιμολογεί βάσει όλων αυτών που θεωρεί απαραίτητα για να τιμολογήσει όπως τιμολόγησε. Εάν εγώ λοιπόν ξανασυναντήσω ίδια τιμολόγηση σε ένα μελλοντικό αγώνα σημαίνει ότι τα ματς αυτά είχαν κοινά στοιχεία.

Οπότε σκέφτηκα: «Ας αρχίσω να συλλέγω αποδόσεις και μετέπειτα ας αναλύσω τα γεγονότα».

Από το 2007-2008 λοιπόν συλλέγω δεδομένα βάσει Ο.Π.Α.Π  αποκλειστικά για την PREMIER LEAGUE Αγγλίας ,αφού είναι σε όλους μας γνωστό ότι δεν γίνονται συχνά μεταβολές αποδόσεων, Άρα με διευκολύνει στη συλλογή του δείγματος μου.

Στις 24/02/12 λοιπόν πραγματοποίησα μια ολική ανάλυση όλων των δεδομένων που διατηρώ για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, με στόχο να καταλήξω αν ήταν δυνατόν σε μια σταθερή ΜΕΘΟΔΟ πονταρίσματος με στόχο το κέρδος μακροπρόθεσμα. Το στοίχημα είναι μια διαρκής δραστηριότητα , ένα συνεχές πείραμα τύχης και πάνω σε αυτή τη βάση πρέπει να αναλύεται. Δεν με ενδιαφέρει Εάν αυτό το Σ/Κ καταφέρω να πάω «Ταμείο», με ενδιαφέρει μέσα στη φετινή σεζον να πιάσω ένα συγκεκριμένο στόχο, π.χ αύξηση κεφαλαίου κατά 10%!!!

Προσοχή δεν μιλάω για κανένα σύστημα ή μέθοδο πρόβλεψης έκβασης αγώνων. Μιλάω στην ουσία για έναν οδηγό-συμβουλάτορα πονταρίσματος διάρκειας με στόχο το κέρδος.

Τελειώνοντας λοιπόν την ανάλυση μου έκπληκτος διαπίστωσα ότι ακόμα και σε τιμές Ο.Π.Α.Π υπάρχει περιθώριο κέρδους στη διάρκεια. Πόσο μάλλον αν εφαρμόσω ποντάρισμα βάσει του οδηγού που κατέληξα σε τιμές Στοιχήματος on line.

Τον εν λόγω οδηγό πονταρίσματος έχω αναρτήσει στο προσωπικό μου blog. Το αποκαλώ το «ΠΕΙΡΑΜΑ»

Τι μας δείχνει στην ουσία το «ΠΕΙΡΑΜΑ»; Μας δείχνει ότι για να έχουμε κέρδος σε βάθος χρόνου πρέπει να ακολουθήσουμε τις «οδηγίες του». Η στατιστική μου ανάλυση είχε ως βάση τις αποδόσεις της ισοπαλίας (πάντα σε τιμές Ο.Π.Α.Π και μόνο). Οι αποδόσεις ισοπαλίας που φαίνονται στον πίνακα είναι αυτές με τις πιο συχνές εμφανίσεις.

valitsa-xrimataΠως εφαρμόζουμε τις οδηγίες του «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ»; Ας πάρουμε για παράδειγμα την απόδοση ισοπαλίας 3,10. Το «ΠΕΙΡΑΜΑ» μας συμβουλεύει ότι έχει αξία να παίξουμε διπλό με απόδοση >2,28 σε Κάθε αγώνα που η απόδοση της ισοπαλίας είναι 3,10. Εάν το διπλό δεν έχει απόδοση >2,28 απλά δεν παίζουμε τίποτα. Αντίστοιχα στην απόδοση ισοπαλίας 3,40 θα παίξουμε άσσο αν έχει μεγαλύτερη απόδοση από το διπλό και θα παίξουμε διπλό αν έχει μεγαλύτερη ισοπαλία από τον άσσο.

Στον πίνακα επίσης παρατηρούμε δεξιά την στήλη «ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΕΡΙ ΑΠΟΤΥΧΙΩΝ». Τι είναι λοιπόν αυτή η στήλη. Πάλι μέσα από την ανάλυση των δεδομένων υπολόγισα πόσες καθυστερήσεις μπορεί να σημειώσει σερί η κάθε συμβουλή του «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ». Δηλαδή για την απόδοση ισοπαλίας 3,10 παρατήρησα ότι το μέγιστο σερί μη επαλήθευσης διπλού με απόδοση >2,28 ήταν 4 αγώνες. Εγώ λοιπόν αύξησα μέχρι και 100% τα μέγιστα πιθανά σερί ώστε να αυξήσω την ασφάλεια του κεφαλαίου μου. Τα πιθανά μέγιστα σερί αποτυχιών είναι ζωτικής σημασίας για την διαχείριση του κεφαλαίου μου.

Μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρακολουθεί την εξέλιξη του «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ», το οποίο άρχισε στις 25/02/12 και θα συνεχιστεί μέχρι την λήξη του τρέχοντος πρωταθλήματος της PREMIER LEAGUE . Στο τέλος θα γίνει το Ταμείο και οι οποίες παρατηρήσεις-αναλύσεις.

Προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος την εξέλιξη του «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ» διότι ίσως αποτελέσει ένα πολύ δυνατό χαρτί όσον αφορά το «ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+