Vincent Kompany-manchester-cityΜερικές φορές καλό είναι να περιορίζουμε τη στοιχηματική μελέτη μας σε δυο τρία πρωταθλήματα, προκειμένου να έχουμε καλύτερη εικόνα για τις ομάδες και να μπορούμε πιο εύκολα να φτάνουμε σε συμπεράσματα-σημεία που θα μας αποφέρουν κέρδη.

Ξεκινώντας από την Premier League και το Liberty Stadium, όπου η Swansea (στο 6.00) υποδέχεται τη Manchester City (στο 1.62). Η Swansea δεν έχει δεχτεί γκολ σε 10 αγώνες της στη φετινή σεζόν ενώ από την άλλη δεν έχει καταφέρει και να σκοράρει σε 11 παιχνίδια της. Σημαντική για τη Swansea είναι η απουσία του εξτρέμ Nathan Dyer, ο οποίος ξεκινάει τιμωρία τριών αγωνιστικών έχοντας αποβληθεί στο νικηφόρο 2-0 επί της Wigan εκτός έδρας, με τον Wayne Routledge (στο 7.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) να περνάει στη θέση του. Από την άλλη πλευρά, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Manchester City δεν έχει δεχτεί γκολ. Ωστόσο από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο αμυντικός-ογκόλιθος, Vincent Kompany, ο οποίος τραυματίστηκε στην ήττα 1-0 από τη Sporting στη Λισσαβόνα, στο πρώτο ματς για τους 16 του Europa League. Επίσης, εκτός έδρας εσχάτως η City του Roberto Mancini δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά, έχοντας μόλις δυο νίκες στα επτά τελευταία ταξίδια της. Η απουσία του Kompany θα επιτρέψει στη Swansea να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά και θα βοηθήσει ώστε να βγει το over 2,5 γκολ.

Στην Ελβετία και την K-Swiss League υπάρχει η αναμέτρηση της Lausanne (στο 3.65) με τη Zurich (στο 2.00). Από τρεις συνεχόμενες «λευκές» ισοπαλίες (στο 8.75 το 0-0 στην αγορά Σωστό Σκορ) έρχεται η Lausanne, με τελευταία αυτή με τους Young Boys. Αποτέλεσμα που την κράτησε στην όγδοη θέση, σε απόσταση ασφαλείας (;;;) 12 βαθμών από την ουραγό (μετά την αποβολή της Nausatel Xamax) Sion. Από την άλλη, δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Zurich – και αυτή με σκορ 1-0 (στο 10.50 στην αγορά Σωστό Σκορ) – από την Sion εντός έδρας. Είχε προηγηθεί το 1-0 από την Basel εκτός έδρας. Από δυο 0-1 γκολ (στο 3.25 στην αγορά under 1,5 γκολ) έρχεται, λοιπόν, η Zurich και έξι διαδοχικά under 2,5 γκολ (στο 1.72). Με βάση και τις τρεις πρόσφατες «λευκές» ισοπαλίες της Lausanne, το σημείο που προκύπτει είναι, φυσικά, το under 2,5 γκολ ενώ με λίγο ρίσκο παραπάνω αξίζει και το under 1,5 γκολ..

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Swansea – Manchester City      Να Σκοράρουν και οι Δυο Ομάδες @ 1.86

Swansea – Manchester City      Over 2,5 γκολ @ 1.90

W. Routledge      Να Σκοράρει στον Αγώνα Swansea – Manchester City @ 7.00

Lausanne – Zurich  Under 2,5 γκολ @ 1.72

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).