Συνήθως η Παρασκευή αποτελεί την ιερή ημέρα του παίκτη του στοιχήματος, καθώς αποτελεί το εφαλτήριο για τις επιλογές που τυχόν θα κάνει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όπου υπάρχει πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της πρώτης «διαγώνιας» ματιά του συνόλου του κουπονιού, το ενδιαφέρον μου εστιάστηκε και σε δύο παιχνίδια της σημερινής ημέρας.

Villarreal B – Real Murcia

30η αγωνιστική της Segunda Division, και για να γράψω την αλήθεια το βασικό κριτήριο για την επιλογή του συγκεκριμένου παιχνιδιού, είναι οι διακοπές. Ναι καλά διαβάσατε, οι διακοπές. Αλλιώς πως μπορεί κανείς να εξηγήσει, το εκπληκτικό ντεφορμάρισμα της φιλοξενούμενης. Ή το μυαλό τους το έχουν στις διακοπές ή πραγματικά η ομάδα διατρέχει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, το οποίο μάλιστα είναι ανησυχητικά μεγάλο. Τα αποτελέσματα της Murcia στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της είναι χαρακτηριστικά. Επτά ήττες και μία νίκη με αρνητικό συντελεστή τερμάτων είναι ο απολογισμός της ομάδας του Alonso Rodríguez που αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό θα έχει σοβαρά προβλήματα στο προσεχές μέλλον. Στον αντίποδα, τα δεύτερα της Villarreall δείχνουν να τα πηγαίνουν καλύτερα και με μεγαλύτερη συνέπεια από αυτά της Primera Division. H ομάδα του Velázquez Santiago προέρχεται από τέσσερα καλά αποτελέσματα (τρεις νίκες και μία ισοπαλλία) και δείχνει να θέλει αλλά και να μπορεί να διατηρηθεί στην κατηγορία. Περιμένοντας ένα παιχνίδι ανοικτό χωρίς σκοπιμότητα, εκτιμώ ότι το Over 2.5 που προσφέρεται στο 2.05 αποτελεί ένα ενδιαφέρον στοίχημα με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

Bochum – Ingolstadt

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να γράψω την πάσα αλήθεια, κριτήριο μου αποτέλεσε μόνο η απόδοσή του. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω την απόδοση του X2. Όταν έχεις μία ομάδα, όπως η Ingolstadt, η οποία παλεύει για τη σωτηρία της, δεν έχει γνωρίσει ήττα τα τελευταία οκτώ παιχνίδιά (έξι ισοπαλίες και δύο νίκες), προέρχεται από μια επιβλητική νίκη με 4-0 επί της φορμαρισμένης Paderborn, δεν μπορείς να την κοστολογείς για τη μη ήττα της με 1.80, ειδικότερα απέναντι σε μια ομάδα όπως η Bochum, η οποία παρουσιάζεται κάτω του μετρίου στα τελευταία της παιχνίδια. Το βασικό στην επιλογή του όποιου σημείου σε μια ποδοσφαιρικό αναμέτρηση είναι να γίνεται με γνώμονα κάποιων κανόνων και κάποιου συγκεκριμένου πλάνου. Η προσωπική μου δεξαμενή κανόνων μου επιβάλει να τοποθετηθώ στο παρόν στοίχημα με κλειστά μάτια, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα, το οποίο θα αποτελεί την επιβεβαίωση των κανόνων ή τις εξαιρέσεις αυτών…

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Villarreal B – Real Murcia Over 2.5 [at] 2.05

Bochum – Ingolstadt X2 [at] 1.80

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version