Premier LeagueΤα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική τους ευθεία. Μαζί γίνεται φανερό ποιες είναι οι ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς και ποιες είναι (θεωρητικά) αδιάφορες. Κάτι που τις περισσότερες φορές βοηθάει τον παίκτη του στοιχήματος να ποντάρει με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Κάτι τέτοιο ισχύει, έστω και σε μικρότερο βαθμό, και στην Premier League. Μπορεί από παιδιά να γνωρίζουμε πως «οι Αγγλοι δεν ‘’αφήνουν’’ παιχνίδια, αλλά παίζουν πάντα με ίσους όρους», ωστόσο γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια κι αυτό έχει αλλάξει. Στο διά ταύτα…

Θα κρατήσω δυο σημεία από την Premier League για σήμερα Σάββατο. Το 1Χ (1.33) στο παιχνίδι της Wigan με την Stoke και το ότι και οι 2 ομάδες θα σκοράρουν (στο 1.80) στην αναμέτρηση της Everton με την West Bromwich Albion. Στο DW Stadium η Wigan (στο 2.50) φιλοδοξεί να “ντουμπλάρει” τις νίκες (το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε 2-1 της Liverpool στο Anfield) απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει στόχους κι έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες (αμφότερες 1-1) – ο λόγος για τη Stoke City (στο 2.90). Υπό τις οδηγίες του Roberto Martinez οι “Latics” είναι αήττητοι κόντρα στους “Potters” σε πέντε αγώνες και άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για να έχουν ελπίδες σωτηρίας, δεν “βλέπουν”. Λόγω της… αγγλικής φύσης των ομάδων που δεν «παρατάνε» τα παιχνίδια, δίνουμε στη Wigan και την πολυτέλεια της ισοπαλίας – και λόγω αποδόσεων –

Στο Goodison Park, η Everton (στο 1.85) περιμένει την West Brom (στο 4.50) σε ένα παιχνίδι μεταξύ δυο αδιάφορων ομάδων. Η Everton πανηγύρισε μεσοβδόμαδα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου (μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Sunderland) και θα ρίξει εκεί το ενδιαφέρον της αφού υπάρχει ο ημιτελικός με την γειτόνισσα Liverpool. Οι “Baggies” είναι, επίσης, χωρίς στόχους στην Premier League έχοντας εξασφαλίσει προ πολλού την παραμονή και θα παίξουν ανοιχτά. Το ότι σε 16 αναμετρήσεις μεταξύ της Everton και της West Brom δεν υπάρχει «λευκή» ισοπαλία, λέει πολλά. Θα πετύχουν γκολ και οι δυο ομάδες (στο 1.80).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Wigan –Stoke City    1X @ 2.50 – 3.20 ή 1.33 (ΔΕ)

Everton –West Brom     Θα πετύχουν γκολ και οι 2 ομάδες @ 1.80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).