la_liga_logoΑρκετά σημεία και μάλιστα καλά δίνει η 28η αγωνιστική της La Liga για σήμερα Σάββατο. Το θέμα, βέβαια, είναι να προσέχεις τι αξίζει να ποντάρεις. Αλλωστε, στο στοίχημα πολλές φορές το θέμα δεν είναι τι παίζεις, αλλά τι ΔΕΝ παίζεις. Γιατί τα γράφω αυτά; Μα για το ματς της Zaragoza με την Osasuna.

Δεν μπορώ να καταλάβω από πού κι ως πού η ουραγός και καταδικασμένη Zaragoza (στο 2.60) δίνεται έστω και ισχνά φαβορί στην αναμέτρηση με την Osasuna (στο 2.80). Εντάξει, βελτιωμένη η Zaragoza του Manolo Jimenez αλλά όχι και φαβορί… Ερχεται από την εύκολη εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Sociedad, αποτέλεσμα που την άφησε εννέα βαθμούς μακριά από την παραμονή. Και, από την άλλη, η Osasuna μάζεψε επτά βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια της – με δυο εντός έδρας νίκες αμφότερες με σκορ 2-1 και μια εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 – και φουλάρει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επιπλέον, την τελευταία διετία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Zaragoza, με 1-0 πρόπερσι και 3-1 πέρυσι, επομένως, πώς να χάσει η Osasuna (στο 1.50 η διπλή ευκαιρία).

Getafe (στο 2.00) και Sociedad (στο 3.80) δείχνουν πως έχουν ξεφύγει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού μιας και απέχουν οκτώ και εννέα βαθμούς, αντίστοιχα, από την επικίνδυνη ζώνη. Επομένως, γιατί να μην τα βρουν οι δυο ομάδες στην ισοπαλία και να φύγουν αγκαλιασμένες από το Coliseum Alfonso Perez; Με πιθανό σκορ το 1-1 (στο 7.00) μιας και η Getafe είχε δυο διαδοχικές με αυτό το σκορ πριν λίγες εβδομάδες ενώ η Sociedad έχει τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες και ισάριθμες εκτός έδρας ήττες. Κάπου θα… το σπάσει με μια ισοπαλία (στο 3.30).

Αν υπάρχει ένα παιχνίδι που υπόσχεται γκολ και θέαμα, είναι αυτό της Rayo Vallecano (στο 2.25) με την Real Betis (στο 3.30). Και ο λόγος είναι απλός: η Vallecano έχει τέσσερα over 2,5 γκολ (στο 1.91) στα έξι τελευταία παιχνίδια της, αλλά και τρία over 5,5 γκολ (στο 13.00) στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της! Από την άλλη, η Betis έρχεται από δυο διαδοχικά over 3,5 γκολ (στο 3.25) αλλά και τρία over 2,5 γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Διαλέγετε και παίρνετε ποιο… over προτιμάτε!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Zaragoza – Osasuna  X2 (ΔΕ) @ 1.50

Getafe – Sociedad     X @ 3.30

Getafe – Sociedad     Και οι 2 ομάδες θα πετύχουν έστω ένα γκολ @ 1.85

Rayo Vallecano – Real Betis            over 2,5 γκολ @ 1.91

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).