uefa-champions-leagueΕφτασε η βραδιά για τους δυο επαναληπτικούς προημιτελικούς του Champions League. Κι αν στο Μόναχο η Bayern έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση υποδεχόμενη τη Marseille, δεν ισχύει το ίδιο στη Βαρκελώνη, με την Barcelona να φιλοξενεί την AC Milan.

Στο Camp Nou η Barcelona (στο 1.28) υποδέχεται την AC Milan (στο 12.00). Μετά το 0-0 στο San Siro, η αλήθεια είναι πως οι Καταλανοί χρειάζονται μόνο νίκη για να προκριθούν (στο 1.22) ενώ οι Ιταλοί βολεύονται ακόμα και με ισοπαλία με γκολ (στο 4.00 Να Προκριθούν). Σαν αυτή που είχαν πάρει το Σεπτέμβριο στη Βαρκελώνη στη φάση των ομίλων του Champions League, με 2-2 (στο 26.00 στην αγορά Ακριβές Σκορ). Βέβαια, από τους σκόρερ εκείνης της βραδιάς, ο μεν Alexandre Pato (είχε σκοράρει προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό) μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, ο δε Thiago Silva (είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις) θα είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Μόνο ο Pedro (στο 2.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) από αυτούς που είχαν σκοράρει τότε (ο άλλος είναι ο David Villa) έχει πιθανότητες να είναι στην αρχική ενδεκάδα της Barcelona και υποψήφιος για Πρώτος Σκόρερ (στο 5.00).

Τι πιστεύω πως θα γίνει; Η παρέα του Lionel Messi (στο 2.75 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) θα μπει δυνατά για να πάρει προβάδισμα, αλλά σίγουρα οι “rossonerri” θα είναι… υποψιασμένοι. Αν μπει κάποιο γκολ, πιστεύω πως θα έρθει στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους (στο 4.50), όταν, κάπως, θα έχει καταλαγιάσει ο αρχικός ενθουσιασμός της Barcelona. Η AC Milan έχει καλή παράδοση παίρνοντας εντός έδρας 0-0 στο πρώτο ματς σε νοκ άουτ παιχνίδια, αλλά η Barcelona είναι… άλλη περίπτωση. Σίγουρα δεν εντυπωσίασε στα τελευταία της παιχνίδια αλλά ποιος μπορεί να την υποτιμήσει; Robinho (στο 6.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε), Kevin-Prince Boateng (στο 8.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) και πάνω από όλα Zlatan Ibrahimovic (στο 11.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) θα προσπαθήσουν να “χτυπήσουν” στην κόντρα, όμως κλειδί στην ροή του αγώνα νομίζω πως θα είναι ο Cesc Fabregas (στο 2.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Barcelona – AC Milan      Το πρώτο γκολ θα σημειωθεί από το 31ο λεπτό μέχρι την ανάπαυλα @ 4.50

Barcelona – AC Milan      Και οι 2 ομάδες θα πετύχουν έστω ένα γκολ @ 1.95

Fabregas     Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα BarcelonaAC Milan @ 2.00

Boateng      Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα Barcelona – AC Milan @ 8.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).