barcelonaΤο Σάββατο πήραμε τον άσο της Parma και το καλοπληρωμένο under της Barcelona, αλλά η αναπάντεχη νίκη της Betis μας χάλασε μια πολύ δυνατή τριάδα. Πολλά γκολ αναμένονται στις αποψινές δύο αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Champions League σε Camp Nou και Allianz-Arena. Ας τα δούμε…

21:45 BarcelonaMilan

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο San Siro έληξε χωρίς γκολ. Οι Καταλανοί διαμαρτύρονται για πολλές φάσεις αλλά και για το τερέν του γηπέδου, αλλά τώρα δε θα έχουν καμιά δικαιολογία να μην καταφέρουν να σκοράρουν, κάτι που έχουν καταφέρει στα 16 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετράει 3 over στα 4 εντός φέτος στο Champions League. Η Milan είχε καταφέρει να σκοράρει και στις δύο αναμετρήσεις τους στη φάση των ομίλων και το ίδιο θα πρέπει να κάνει και σήμερα αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στα ημιτελικά. Θα πρέπει να ανοιχτεί περισσότερο από ότι στον πρώτο αγώνα γιατί αλλιώς μπορεί να το πληρώσει πολύ ακριβά. Να θυμίσουμε ότι η Milan δεν κατάφερε να πετύχει κανένα τέρμα στα δύο τελευταία παιχνίδια της στο Champions League (Arsenal εκτός, Barcelona εντός), ενώ παρότι δεν έχει ακόμα εκτός έδρας νίκη φέτος στην Ευρώπη, έχει σκοράρει στις 3 από τις 4 εξόδους της. Θεωρητικά με το υλικό που διαθέτουν οι δύο ομάδες μπορούν και από μόνες τους να σημειώσουν από μόνες τους πάνω από 2.5 τέρματα, αλλά ας ελπίσουμε για σιγουριά να βοηθήσουν και να βγουν και τα δύο σημεία. Over! και G/G!

21:45 BayernMarseille

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται η Bayern μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα στο Vélodrome. Θα αγωνιστεί στο Allianz-Arena εκεί όπου έχει καταφέρει να σκοράρει και στα 5 φετινά της ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ μόλις στα 2 από τα 21 φετινά εντός σε όλες τις διοργανώσεις δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Οι Γάλλοι θέλουν να φύγουν με το κεφάλι ψηλά από τη διοργάνωση (γιατί 0-3 δύσκολα να καταφέρουν να κάνουν στη Γερμανία) και δεν αποκλείεται να καταφέρουν να σκοράρουν, εκμεταλλευόμενοι και τον τίτλο του outsider, όπως άλλωστε έχουν κάνει στα 3 από τα 4 εκτός έδρας φέτος στο Champions League. G/G!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Barcelona – Milan   over   1.50

Barcelona – Milan G/G   2.00

Bayern – Marseille   G/G   2.10

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.