Με την Chelsea να έχει προκριθεί ήδη, Real Madrid και Bayern κοντράρονται στον άλλον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League που θα δώσει το δεύτερο «χρυσό» εισιτήριο για τον τελικό της 19ης Μαΐου που θα γίνει στο «σπίτι» των Βαυαρών, την Fußball Arena. Η προτελευταία ματς ευκαιρία για φέτος για ποντάρισμα στην κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων.

real-madrid-bayern-ronaldo

Με το γκολ του Mario Gomez (στο 2.75 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) στο 90ο λεπτό του πρώτου αγώνα, η Bayern (στο 6.00) πήρε τη νίκη στο Μόναχο και, παράλληλα, προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Real Madrid (στο 1.50). Νωρίτερα, ο Mesut Ozil (στο 4.50 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) είχε «ακυρώσει» το τέρμα του Frank Ribery (στο 4.50 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) με το οποίο οι Γερμανοί είχαν ανοίξει το σκορ δίνοντας για τους Ισπανούς το πολλές φορές «διπλό» εκτός έδρας γκολ.

Η Real, με την ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό μέσα στο Camp Nou και το 2-1 επί της Barcelona, γνωρίζει πως με ένα και μόνο γκολ θα πάρει την πρόκριση. Ωστόσο, δύσκολα θα σταματήσει το κοντέρ στο 1-0 (στο 10.00 στην αγορά Ακριβές Σκορ) αφού η «βασίλισσα» σκοράρει πολύ εύκολα στο Santiago Bernabeu – συνολικά 22 γκολ σε πέντε αγώνες φέτος – ενώ και ο τεχνικός της Real, Jose Mourinho, και ο ομόλογός του της Bayern, Jupp Heynckes, δήλωσαν βέβαιοι πως οι Βαυαροί θα σκοράρουν!

Λέγοντας για τον Mourinho, ο Πορτογάλος έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την Bayern: την κέρδισε στο… Santiago Bernabeu στον τελικό του Champions League προ διετίας όντας στον πάγκο της Internazionale Milano, την απέκλεισε και στα προημιτελικά του Champions League όντας στον πάγκο της Chelsea την περίοδο 2004/05! Θα τριτώσει το καλό, αυτή τη φορά για χάρη της Real Madrid;

Με τη νίκη επί της Barcelona, η Real έδειξε πως αποκτά τη «στόφα» να κερδίζει μεγάλα παιχνίδια. Αγώνες στους οποίους η μπάλα… καίει. Μαζί και ο Cristiano Ronaldo (στο 1.40 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) που έδωσε τη νίκη στο Camp Nou, κάνοντας πολλούς εχθρούς του να σωπάσουν. Η Real θα μπει δυνατά στον αγώνα, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Το πρώτο 15λεπτο (στο 3.75 στην αγορά Χρονική Περίοδος του 1ου Real Madrid γκολ) φοβάται ο Bastian Schweinsteiger (στο ) κι εκεί νομίζω πως θα «χτυπήσουν» οι γηπεδούχοι. Πιθανόν με τον Karim Benzema (στο 8.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) πρώτο σκόρερ, μια και ο Γάλλος με τα 8 γκολ του, έχει δείξει πως ξέρει να «ανοίγει» τις κλειστές άμυνες. Και η Bayern θέλοντας και μη θα είναι ταμπουρωμένη… Και κάπου στο τέλος του πρώτου μέρους θα γίνει και το 2-0 (στο 9.50 στην αγορά Ακριβές Σκορ). Και στο δεύτερο ημίχρονο, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει…

ΥΓ: Εάν η Real Madrid δεν πετύχει γκολ ως το 60ο λεπτό, τότε η Bayern έχει κάθε λόγο να ελπίζει. Με Ribery και Arjen Robben (στο 4.33 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) μπροστά, κάθε αντεπίθεση θα είναι «φωτιά».

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Real Madrid – Bayern          1/1 (Η) @ 2.15

Real MadridBayern          Θα πετύχουν γκολ και οι 2 ομάδες @ 1.57

K. Benzema   Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα @ 6.00

C. Ronaldo     Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα @ 1.40

A. Robben      Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα @ 4.33

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).