Φωτιά έχει πάρει το Γαλλικό Πρωτάθλημα μετά το πέρασμα της Montpellier από τη δύσκολη έδρα της Toulouse, με 0-1, η οποία πλέον έχει θέσει δυνατά την υποψηφιότητα για είναι αυτή η πρωταθλήτρια του Le Championnat . Κατά πόδας ακολουθούν Lille και PSG, με την τελευταία να έχει μείνει πίσω στην κούρσα για το πολυπόθητο τρόπαιο, εξαιτίας δικών της λαθών και αποτελεσμάτων.

Lille-Fans

Lille FCΠέντε στροφές πριν το τέλος του Le Championnat, η Lille υποδέχεται την PSG στο ντέρμπι της αγωνιστικής, το οποίο εν πολλοίς  θα κρίνει και το φετινό πρωταθλητή. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν, περά από το κίνητρο που έχουν αμφότερες οι ομάδες, ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, τα οποία συγκλίνουν στο ότι ένα στοίχημα στο Over 2.5, με την απόδοση να βρίσκεται στο 1.80,  να αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για το κλείσιμο της σημερινής ημέρας. Η ομάδα του Rudi Garcia, έρχεται από έξι συνεχόμενα Over 2.5 στην έδρα της και από επτά στα οκτώ Over 2.5 στα αντίστοιχα τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας.  Αξιοσημείωτο δε αποτελεί το γεγονός ότι στην έδρα της σκοράρει κατά μέσο όρο 2.43 γκολ με την άμυνα της να δέχεται 1.31 γκολ στα αντίστοιχα παιχνίδια.

PSGΣτον αντίποδα η ομάδα του Ancelotti, η οποία αντικειμενικά είναι πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, παρουσιάζει το εξής εκπληκτικό, πάντα για το Γαλλικό πρωτάθλημα. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια της έχει δεχτεί και έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ, έχοντας επαληθεύσει το Over 2.5 σε ποσοστό 90%!!. Μετά το χθεσινοβραδινό αποτέλεσμα της Montpellier, δεν νομίζω ότι πολλά υπάρχουν πολλά περιθώρια αλλά και αποτελέσματα για τους πρωτευουσιάνους, εκτός από αυτό τη νίκης. Γεγονός, το οποίο περιμένω να τους οδηγήσει σε ένα καθαρά επιθετικό ποδόσφαιρο, σε γρήγορο ρυθμό  αλλά και πολλά λάθη τα οποία αμφότερες οι ομάδες θα μπορούν να τα μετουσιώσουν σε γκολ.

Παρατηρώντας την επιθετική ευχέρεια που έχουν και οι δύο ομάδες, τη σημασία του αγώνα αλλά και το επιθετικό ποδόσφαιρο που θα παρακολουθήσουμε, εκτιμώ ότι υπάρχει αρκετή αξία στην απόδοση του Over 2.5.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Lille-PSG

Over 2.5 [at]1.80

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).