Ανάλυση σε ότι δεδομένα έχουμε για την αναμέτρηση Newcastle United-Stoke City θα επιχειρήσουμε ώστε να καταλήξουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές, ευχόμενοι να αποκομίσουμε και όσον το δυνατόν περισσότερο στοιχηματικό όφελος.

Ποιό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας;Θέληση-Κίνητρο-Ικανότητα, μπορεί να είναι μία απο τις απαντήσεις. Τι εφαρμογή έχει αυτό στο ποδόσφαιρο; Στην Αγγλία ειδικότερα θεωρητικά υπάρχει πάντα η Θέληση για νίκη. Όλοι παίζουν για να κερδίσουν. Εδώ εμείς παίζουμε 8χ8 και θέλουμε να κερδίσουμε. Άρα με την Θέληση σαν σταθερά, πρέπει να επικεντρωθούμε στο γινόμενο Κίνητρο * Ικανότητα. Η Ικανότητα υπάρχει καθ’όλη την πορεία της οποιαδήποτε ομάδας με περιοδικές διακυμάνσεις των οποίων οι αιτίες δεν μας αφορούν εν τω προκειμένω. Το Κίνητρο (ή το αντιΚίνητρο) κάνει την εμφάνιση του συνήθως τις 6-5 τελευταίες αγωνιστικές και είναι λογικό. Όσο πλησιάζει το «ταμείο», το Κίνητρο για ένα εισιτήριο συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ή η αποφυγή υποβιβασμού διογκώνεται.

Στην αναμέτρηση μας τώρα ποιός απο τους 2 έχει μεγαλύτερο γινόμενο Κίνητρο * Ικανότητα;

Η Newcastle σαφώς και έχει το Κίνητρο της συμμετοχής στο Champions’ League την επόμενη σεζόν. Η Stoke τι κίνητρο έχει; Κανένα μπορεί να είναι η γρήγορη απάντηση, να εξαντλήσει τα περιθώρια πιθανότητας για συμμετοχή στο Europa League μπορεί να είναι μία δεύτερη άποψη. Απέχει 5 βαθμούς απο την Everton που φιλοξενείται απο τη Manchester United. Δεν έχουν δικαίωμα λοιπόν να σκέφτονται πιθανή μείωση στους 2 βαθμούς; Θα το δώσω αυτό το κίνητρο στην Stoke και δεν θα πέσω στη παγίδα η Newcastle έχει μεγαλύτερο κίνητρο απο τη Stoke. Η πρόταση αυτή είναι λάθος. Το κίνητρο είναι κίνητρο για την κάθε ομάδα. Το ότι το Champions’ League σαν διοργάνωση θεωρείται «ανώτερη» απο το Europa League δεν κάνει το κίνητρο της Newcastle μεγαλύτερο απο αυτό της Stoke. Όλα τα παραπάνω για να μην μπερδευόμαστε με την καραμέλα των κινήτρων και τα σχετικά.

Προσωπικά λοιπόν για αυτήν την αναμέτρηση καταλήγω στην Ικανότητα. Ας δούμε λοιπόν απο που μπορούμε να πάρουμε στοιχεία για αυτήν.

Οι αποδόσεις απο τον εγχώριο bookmaker μας δείχνουν μία τάση προς 1Χ για την αναμέτρηση αφού η 3άδα 1,55-3,50-4,50 τις 7 τελευταίες εμφανίσεις της έχει συνοδευτεί με 5-2-0 και τέρματα 15 υπέρ και 9 κατά για τους γηπεδούχους. 5 απο τα ματς ήταν >2,5 τέρματα και 6 στα 7 ήταν G/G.

Η Newcastle είναι αήτητη στα τελευταία 7 εντός έδρας με 5-2-0 και τέρματα 12/4. Μόνο 3/7 ήταν > 2,5 και αυτό κυρίως οφείλεται ότι δέχτηκε τέρμα στα 3/7. Το πιο παλιό επίτευγμα είναι το 3-0 εναντίον της Manchester United και το πιο πρόσφατο το 2-0 επί της Liverpool.

Η Stoke στα τελευταία 6 εκτός δεν έχει κάνει νίκη και έχει αποσπάσει 2 ισοπαλίες. Τα 6 αυτά παιχνίδια είναι

Date                      home    HomeTeam        draw      AwayTeam         away     H.G        A.G

14/1/2012            1,3          LIVERPOOL         4              STOKE                   7,5          0              0

31/1/2012            1,2          MANUTD             5              STOKE                   8,5          2              0

11/2/2012            1,9          FULHAM              3,2          STOKE                   3,2          2              1

10/3/2012            1,3          CHELSEA              4              STOKE                   7,5          1              0

21/3/2012            1,35        TOTTENHAM      4              STOKE                   6,2          1              1

31/3/2012            2,35        WIGAN                 3,15        STOKE                   2,45        2              0

Απέναντι στη Liverpool είχε 31% κατοχή, 1 κόρνερ και 3 σουτ με 1 στην εστία.

Απέναντι στη Manchester United είχε 25% κατοχή, 2 κόρνερ και 9 σουτ με 2 στην εστία.

Απέναντι στη Fulham είχε 47% κατοχή, 4 κόρνερ και 13 σουτ με 2 στην εστία.

Απέναντι στη Chelsea είχε 29% κατοχή, 1 κόρνερ και 8 σουτ με 0 στην εστία.

Απέναντι στη Tottenham είχε 36% κατοχή, 1 κόρνερ και 10 σουτ με 2 στην εστία.

Απέναντι στη Wigan είχε 39% κατοχή, 1 κόρνερ και 5 σουτ με 1 στην εστία.

Παρατηρούμε ότι το χειρότερο χαρακτηριστικό της Stoke είναι ότι στα 6 παιχνίδια είχε 8 σουτ στην εστία απο τα οποία 2 έγιναν γκολ. 6/8 = 0,75 σουτ στην εστία και 2/8= 25% αποτελεσματικότητα. Επίσης ο χάμηλος αριθμός κόρνερ υποδεικνύει την έλλειψη κατοχής ή πίεσης στο αντίπαλο 1/3 του γηπέδου.

Ενδιαφέρον έχει η αγορά Home Clean Sheet? όπου γνωστή εταιρία τιμολογεί: Ναι 2.38, Όχι 1.53

Άλλη εταιρία στην αγορά Away Team To Score τιμολογεί:Ναι 1.60, Όχι 2.20

Άρα μπορούμε να πούμε ότι εφόσον επικρατεί η άποψη ότι η Stoke θα σκοράρει τα ακόλουθα ακριβη σκορ είναι πιθανά

Α.Σ 1-1 @ 7,5

Α.Σ 2-1 @ 8,5

Με χαμηλό ρίσκο πάντα ή σε κάποιο σύστημα.

(Για περισσότερα πιθανά σημεία πατήστε εδώ)

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version