Στοίχημα στην Premier League: Η παράδοση δίνει πάλι σημεία

premier-league-aggliaΣτην Premier League το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στις ομάδες που θα πάρουν την τρίτη και τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League – απευθείας και μέσω προκριματικών, αντίστοιχα –  αλλά και σε αυτές που θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Δύσκολα για πρόβλεψη παιχνίδια, αλλά η παράδοση δίνει σημεία.

Το ότι θα πετύχουν γκολ και οι 2 ομάδες (στο 1.67) είναι το πλέον ασφαλές σημείο στην αναμέτρηση της Sunderland (στο 3.40) με την Tottenham (στο 2.20) στο Stadium of Light.  Η Sunderland δεν έχει στόχους – παρά θέλει να τερματίσει σε μια θέση πάνω από τη δεκάδα – αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να βάλει τρία γκολ στη Manchester City και να της κόψει το εντός έδρας απόλυτο! Σαφώς και δεν θα χαριστεί ούτε στην Tottenham που μαζί με τρεις ακόμη ομάδες διεκδικούν τις δυο θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία διοργάνωση. Την τελευταία τριετία Sunderland και Tottenham σκοράρουν αμφότερες στο Stadium of Light ενώ οι «μαύρες γάτες» έρχονται από δυο συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία και σκόραραν και δέχθηκαν γκολ. Κάτι που ισχύει και για τους Spurs και μάλιστα στα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους!

Βάσει παράδοσης, θα κρατήσω και το under 1,5 γκολ (στο 3.75) στο Reebok, με την Bolton (στο 2.62) να υποδέχεται τη Fulham (στο 2.80). σαφώς και πρόκειται για ένα σημείο με ρίσκο, όμως αξίζει τον κόπο εάν ανατρέξει κανείς στην παράδοση και συνυπολογίσει το άγχος της Bolton για βαθμούς και τις τραγικές εκτός έδρας επιδόσεις της Fulham. Τρεις φορές την τελευταία τετραετία, Bolton και Fulham αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 (στο 11.00) στο Reebok κάτι που συνέβη τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι! Σίγουρα η Bolton με τις επιδόσεις της εσχάτως δείχνει ροπή στο over 2,5 γκολ (έχει τρία διαδοχικά) όμως ο φόβος του υποβιβασμού θα την αναγκάσει να παίξει πιο σφιχτά. Η Fulham είναι αδιάφορη αλλά μακριά από το Craven Cottage απλά… δεν βλέπεται. Δεν είναι τυχαίο πως η Fulham έχει τις λιγότερες νίκες (δυο) και τους λιγότερους βαθμούς (11) μακριά από την έδρα της και, το σπουδαιότερο, έχει σημειώσει μόνο 8 γκολ… Αααα! Πριν το 2-1 επί της Norwich την προηγούμενη βδομάδα, η Fulham δεν είχε σκοράρει στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Sunderland – Tottenham  Θα πετύχουν γκολ και οι 2 ομάδες @ 1.67

Bolton – Fulham    under 1,5 γκολ @ 3.75