Η 35η αγωνιστική στη La Liga ολοκληρώνεται σήμερα με πέντε αναμετρήσεις. Η Real Madrid υποδέχεται τη Sevilla και η Barcelona φιλοξενείται από τη Rayo Vallecano, ωστόσο το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εκεί είναι… όλα τα ευρώ.

Η Zaragoza (στο 3.10) παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στη La Liga, υποδεχόμενη την… μεθυσμένη Athletic Bilbao (στο 2.30). Μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου, η Granada ουσιαστικά εξασφάλισε την σωτηρία της, όχι όμως και η Villarreal που έμεινε στο 1-1 με την Osasuna και η διαφορά από την επικίνδυνη γραμμή μειώθηκε στους 4 βαθμούς, μετά τη νίκη της Sporting Gijon. Στους 4 βαθμούς μπορεί να πλησιάσει και η Zaragoza εάν κερδίσει σήμερα την Athletic. Και γιατί να μην το κάνει;

Η Bilbao ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την επιτυχία της Πέμπτης: προκρίθηκε στον τελικό του Europa League (για πρώτη φορά μετά το 1977) μετά το 3-1 επί της Sporting Lisbon, με το γκολ του Fernando Llorente (στο 2.20 Σκόρερ Οποτεδήποτε) δυο λεπτά πριν το φινάλε – ο Ισπανός επιθετικός έχει 17 γκολ στη La Liga. Επιπλέον για την Bilbao του Marcelo Bielsa, υπάρχει στο τέλος Μαΐου και ο τελικός του Copa del Rey με αντίπαλο την Barcelona. Επομένως, η ευρωπαϊκή έξοδος και για την επόμενη σεζόν, είναι εξασφαλισμένη. Υπάρχουν και σημαντικές απουσίες για την Athletic στην άμυνα, με τον Bielsa να προβαίνει και στο σχετικό rotation για να προφυλάξει παίκτες. Όλα για όλα θα τα παίξει η Zaragoza που εσχάτως εντός έδρας είναι δυνατή, έχοντας κερδίσει, μεταξύ άλλων, Granada και Atletico Madrid!

Η οποία Atletico Madrid προκρίθηκε και αυτή στον τελικό του Europa League κερδίζοντας για δεύτερη φορά τη Valencia, αυτή τη φορά με 1-0 και γκολ του Adrian Lopez (στο 3.00 Σκόρερ Οποτεδήποτε). Η Atletico (στο 2.10) φιλοξενείται από την Betis (στο 3.30). Η Betis κατάφερε χάρη σε ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (από τρεις νίκες, ισοπαλίες) να εξασφαλίσει την παραμονή της, ωστόσο το 4-0 από τη Valencia έκατσε… βαρύ στο στομάχι παικτών και διοίκησης.

Πάντως, η Betis έπαιζε με 10 και 9 παίκτες για αρκετά μεγάλο διάστημα, επομένως η έκταση του σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Και σήμερα άπαντες στην Betis θέλουν να αποζημιώσουν τους οπαδούς τους. Όχι πως η Atletico θα… κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Θα το παλέψει το ματς καθώς, μετά τις δυο διαδοχικές νίκες επί των Espanyol (3-1) και Rayo Vallecano (1-0) έχει ελπίδες να προλάβει ακόμη και την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League! Ειδικά εάν η Valencoia δεν έχει ηττηθεί λίγο νωρίτερα από την Malaga… Επομένως, ελεύθερο παιχνίδι και γκολ από Betis και Atletico Madrid (στο 1.67).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Zaragoza – Athletic Bilbao   1 @ 3.10

Betis – Atletico Madrid         Θα πετύχουν γκολ και οι 2 ομάδες @ 1.67

Adrian Lopez            Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα Betis – Atletico Madrid @ 3.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).