Ο τελικός του DFB Pokal διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και πρόκειται για μια σύγκρουση μεταξύ των δυο κορυφαίων ομάδων της Γερμανίας. Από τη μία η (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) πρωταθλήτρια Borussia Dortmund και από την άλλη η (περυσινή κυπελλούχος και δεύτερη στην Bundesliga φέτος) Bayern Munich!

Τον πρώτο από τους δύο τελικούς της δίνει η Bayern Munich (στο 2.45) καθώς κοντράρεται σήμερα με την Borussia Dortmund (στο 2.70) για το DFB Pokal και το άλλο Σάββατο, στην Allianz Arena, με την Chelsea για το Champions League! Η ομάδα του Jupp Heynckes θα κάνει… ζέσταμα ενόψει του μεγάλου τελικού και η αλήθεια είναι πως η Bayern είναι πολύ πιο έμπειρη σε τελικούς σε σχέση με την Dortmund που έχει να κατακτήσει το κύπελλο (στο 2.00 να κερδίσει το τρόπαιο) από το 1989! Σε αντίθεση με τους Βαυαρούς που έχουν σηκώσει 15 φορές το τρόπαιο του DFB Pokal – επίδοση ρεκόρ – και είναι στο 1.75 να το κερδίσουν και φέτος.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό της περιόδου 2007/08, με την Bayern να είναι τελικά η νικήτρια με 2-1 επί της Dortmund χάρη στο (δεύτερο) γκολ του Mario Gomez (στο 2.10 στην αγορά Να Σκοράρει) στην παράταση! Πάντως, φέτος για την Bundesliga, η ομάδα του Jurgen Klopp ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια και στις δυο περιπτώσεις και μάλιστα σε αμφότερες με το ίδιο σκορ, 1-0 (στο 10.00).

Ειδικά, δε, στο ματς που έκρινε ουσιαστικά το πρωτάθλημα υπέρ της Dortmund, πριν από έναν περίπου μήνα, η Bayern έχασε σπουδαία ευκαιρία να μπει γερά στο κόλπο της κατάκτησης της Bundesliga όταν ο Arjen Robben (στο 2.80 στην αγορά Να Σκοράρει) αστόχησε σε πέναλτι! Αυτή τη φορά, δεν θα… συγχωρήσει ο Ολλανδός. Η Bayern είναι έτοιμη να πάρει τη ρεβάνς και για το χαμένο φετινό πρωτάθλημα αλλά και για τις τέσσερις (!) διαδοχικές ήττες από την Dortmund. Σε τέτοιους αγώνες, αγώνες τελικούς, μιλάει η κλάση και η εμπειρία. Και η φανέλα…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Dortmund – Bayern  2 @ 2.45

M. Gomez      Να Σκοράρει στον αγώνα @ 2.10

A. Robben      Να Σκοράρει στον αγώνα @ 2.80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).