Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα Τετάρτη σε όλα σχεδόν τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και ευκαιρία για… εμβόλιμα κέρδη μιας και οι ομάδες που έχουν στόχους και κίνητρο μπορούν να μας πληρώσουν. Σε χαμηλές αποδόσεις, ως επί το πλείστον, αλλά το κέρδος είναι κέρδος, μικρό ή μεγάλο!

Αρχίζοντας με τη Serie A της Ιταλίας, νομίζω πως δεν χρειάζεται να αναφερθώ καν σε Juventus (στο 1.14) και AC Milan (στο 1.25) που εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν των Lecce (στο 19.00) και Atalanta (στο 11.00), αντίστοιχα, παρά το ότι ειδικά για τη Lecce μια ήττα ίσως φέρει και τον υποβιβασμό. Πάντως, με το +3 και την ισοβαθμία με την AC Milan στα υπέρ της, αλλά και λόγω του κινήτρου της Lecce, μια ισοπαλία (στο 7.00) της Juventus δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση. Ή, έστω, το να επαληθευτεί το under 2,5 γκολ (στο 3.00) που είναι πολύ πιο… ρισκαδόρικο από το under 3,5 γκολ (στο 1.70) που το θεωρώ βέβαιο.

Από τις ομάδες που διεκδικούν την τρίτη θέση – που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League – μετά και τη χθεσινή νίκη της Napoli, θα έλεγα πως πιο «ζεστά» βλέπω την Udinese (στο 1.75) που φιλοξενείται από την ουραγό και καταδικασμένη σε υποβιβασμό Cesena (στο 5.00). Εχοντας κερδίσει την Κυριακή την Lazio, νομίζω πως η παρέα του Antonio Di Natale (στο 3.50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη που είναι και σε καλή απόδοση. Την Inter Milan (στο 1.95) δεν μπορώ να την εμπιστευτώ μιας και φιλοξενείται από την Parma (στο 3.80) που και τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχει και δείχνει πως «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια της. Οσο για τη Lazio (στο 1.57); Μετά την ήττα στο Friuli και τον τρόπο που αυτή ήρθε, δεν αποκλείω να δεχτεί ακόμα μία… σφαλιάρα από την υπολογίσιμη Siena (στο 6.00).

Σε ό,τι έχει να κάνει με την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, εάν η Fiorentina (στο 1.44) δεν κερδίσει την προτελευταία και αδιάφορη Novara (στο 7.00), ας αρχίσει να ετοιμάζει βαλίτσες για την Serie B! Ερωτηματικό αποτελεί για μένα η αντίδραση της Genoa (στο 1.75) μετά τις απανωτές ήττες και τα επεισόδια με τους οπαδούς της, μιας και η Cagliari (στο 4.80) μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, όμως δεν… χρωστάει κάτι στην Genoa.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Juventus – Lecce       under 3,5 γκολ @ 1.70

CesenaUdinese      2 @ 1.75

A. Di Natale   Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα CesenaUdinese @ 1.57

Fiorentina – Novara  1 @ 1.44

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

1 Comment

  1. Juventus και Lecce με δικαίωσαν όχι μόνο με το under 3,5 γκολ (1.70) αλλά και με το under 2,5 γκολ (3.00). Το ίδιο και η Udinese που κέρδισε την Cesena έστω και χωρίς τον Di Natale. Αλλά η Fiorentina πραγματικά με απογοήτεσε…

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version