Eurovision-logoΗ Eurovision 2012 αποτελεί ένα μουσικό διαγωνισμό, ο οποίος συγκαταλέγεται στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων. Συνήθως τα ειδικά στοιχήματα δεν προσελκύουν μεγάλους τζίρους, ωστόσο η Eurovision ανέκαθεν είναι ένα από τα αγαπημένα στοιχήματα πολλών παικτών, αφού πολύ συχνά πάνω από 2 εκατομμύρια στοιχηματίζονται στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων της Betfair και μάλιστα μόνο στο στοίχημα του νικητή! Φέτος η Σουηδία είναι το μεγάλο φαβορί της Eurovision και θα είχατε ήδη εξασφαλίσει κέρδος κάνοντας [intlink id=”724″ type=”category”]trading[/intlink] της απόδοσης. Άλλωστε η πρόβλεψη για πτώση της απόδοσης από 2.80 στο 2.40 είχε ήδη προβλεφθεί στο αγγλόφωνο blog μου για το trading.

Εάν δε γνωρίζετε αγγλικά, εν συντομία στο προχθεσινό μου άρθρο προέβλεπα μια πιθανή πτώση της απόδοσης της Σουηδίας για να κερδίσει τη Eurovision 2012, εξαιτίας της πορείας αυτής στο γράφημα της Betfair, καθώς και της γενικότερης τάσης της απόδοσης των φαβορί σε μακροχρόνια στοιχήματα να ολισθαίνουν. Στις εικόνες έδειχνα πώς κάποιος θα μπορούσε να κερδίσει 80 περίπου ευρώ ποντάροντας €500 υπέρ της Σουηδίας στο 2.80 και κλείνοντας με €583 κατά στο 2.40. Όμως επειδή στην ουσία το ρίσκο μας θα ήταν πολύ μικρότερο λόγω του θεωρητικού stop loss, στο τέλος του κειμένου εξηγούσα πώς θα χάναμε €55 εάν η απόδοση ανέβαινε τελικά στο 3.15, όπου θα έπρεπε να εγκαταλείψουμε το στοίχημα.

betting-sweden-eurovision-2012-profit

Ήδη το Σάββατο το πρωί η απόδοση για νίκη της Σουηδίας στη φετινή Eurovision βρίσκεται στο 2.30 στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων κι αν είστε από τους λίγους που ακολούθησαν την πρόβλεψη και δεν έχετε κλείσει τη θέση σας, θα πρότεινα να κλείνατε τη μισή τώρα και να αφήσετε την υπόλοιπη ανοιχτή, ώστε να εκμεταλλευτείτε μια πιθανή περαιτέρω πτώση της απόδοσης του στοιχήματος υπέρ της Σουηδίας. Έτσι εξασφαλίζετε περίπου €40 κέρδος αυτή τη στιγμή, μετακινείτε το stop loss από το 3.15 στο 2.70, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα ζημίας πλέον και παράλληλα αυξάνετε το πιθανό σας κέρδος.

souidia-apodoseis-stoixima-eurovision-2012

Πλέον δε θα συμβούλευα να ξεκινήσετε ένα καινούριο trade αυτή τη στιγμή, αφού απομένουν λίγες ώρες μέχρι την έναρξη της Eurovision 2012 και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να εξελιχθεί μια νέα τάση. Εκτός κι αν επιθυμείτε να ρισκάρετε και να παίξετε [intlink id=”6″ type=”category”]live στοίχημα[/intlink] στο ειδικό αυτό στοίχημα, κάτι το οποίο θα αποφύγω.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.