nikitis-ekloges-stoixima-iounios-2012Νίκη της Νέας Δημοκρατίας (1.55) έστω και στο νήμα με ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δίνουν οι αποδόσεις των στοιχημάτων πολιτικής για τις Εκλογές της 17ης Ιουνίου. Φαβορί είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τουλάχιστον 151 έδρες (1.75 στη Unibet), ενώ για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται στοίχημα για το ποσοστό συμμετοχής – ή αλλιώς αποχής – στις επόμενες Ελληνικές Βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με το οποίο η αποχή θα περιοριστεί χαμηλότερα από 33.5% (1.55). Προβλέπονται 7 κόμματα να εισέρχονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ είναι αξιοσημείωτο το στοίχημα εάν η Ελλάδα θα είναι μέλος της Ευρωζώνης την 1η Ιουλίου, στο οποίο οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ (1.10).

ellada-eurozoni-stoixima-2012

Πριν 3 εβδομάδες οι αποδόσεις των στοιχημάτων των εκλογών του Μαΐου απέτυχαν να προβλέψουν σωστά αρκετά από τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών. Έτσι αν και πράγματι η ΝΔ συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων (1.05) και η Χρυσή Αυγή συμμετέχει στη νέα Βουλή (1.3), το ΛΑΟΣ βρίσκεται εκτός (1.25), ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι ο νέος πρωθυπουργός (2.30), τα κόμματα που συμμετέχουν συνολικά στη Βουλή δεν είναι 8 με 9 (1.60) και το ΚΚΕ δεν μπήκε ως τρίτο κόμμα.

Από την άλλη πλευρά κάποια από τα φαβορί επαληθεύτηκαν, όπως η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ δεν συγκέντρωσαν 45% αθροιστικά (1.75), η Δημοκρατική Συμμαχία απέχει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (1.40) ενώ και στα Head to Head στοιχήματα των Εκλογών επικράτησαν τα φαβορί, όπως για παράδειγμα το κόμμα του Πάνου Καμμένου κέρδισε τη Δημοκρατική Αριστερά σε ψήφους (1.42).

eidika-stoiximata-ekloges-2012

Στις εκλογές του Ιουνίου τα στοιχήματα περιορίζονται σε μόλις 5, όταν στις προηγούμενες η Unibet πρόσφερε συνολικά 23, εξαιτίας κυρίως της απουσίας των στοιχημάτων όσον αφορά τις έδρες και τους υποψηφίους, αφού οι επαναληπτικές εκλογές γίνονται με λίστα, δηλαδή ανά σειρά στη λίστα του ψηφοδελτίου.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.