Την παράσταση σήμερα Πέμπτη κλέβουν τα δυο παιχνίδια των play off της ελληνικής Super League. Πρόκειται για την 3η αγωνιστική και τους αγώνες ΑΕΚ – Ατρόμητος και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και υπάρχουν, φυσικά, στοιχηματικές ευκαιρίες για κέρδη.

Αρχικά στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ (στο 2.10) υποδέχεται τον Ατρόμητο (στο 3.50), με τους γηπεδούχους να είναι στους 3 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να έχουν έναν λιγότερο. Η “Ενωση” έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όταν κι έχασε με γκολ στα τελευταία λεπτά, κι ακόμη καλύτερο απέναντι στον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα, κερδίζοντας 2-0. Ο Νίκος Κωστένογλου έχει καλές επιστροφές παικτών, ωστόσο φέτος δεν κέρδισε καμιά φορά τον Ατρόμητο (ήττα 1-0 στο Περιστέρι, ισοπαλία 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο). Αξίζει να αναφερθεί πως και τα τέσσερα ματς στα play off έχουν βγάλει under 2,5 γκολ (στο 1.45), ενώ τα τρία εξ αυτών σταμάτησαν στα 2 γκολ (στο 3.25). Ο Ατρόμητος έχει δύο G/G (στο 2.10) με ισάριθμες ισοπαλίες (με σκορ 1-1, στο 6.00), ενώ η ΑΕΚ έχει δύο NG (στο 1.909). Δύσκολη η επιλογή… Θα προτιμήσω να πάω με το 2-3 γκολ (στο 1.95), με την πεποίθηση πως η ΑΕΚ θα φτάσει και στη νίκη, έχοντας ορμή από την επιτυχία επί του Παναθηναϊκού.

Ο οποίος Παναθηναϊκός (στο 2.95) καλείται να συνέλθει κόντρα στον ΠΑΟΚ (στο 2.50) εάν δε θέλει από την τρίτη αγωνιστική – κι έχοντας ξεκινήσει με προβάδισμα 4 (!!!) βαθμών – να βρεθεί ακόμη και τρίτος. Γιατί αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που σήμερα εμφανιστούν δύο “1”. Πόσο εύκολο είναι αυτό για τον αγώνα της Τούμπας; Δύσκολο είναι η αλήθεια. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς έχουν πάρει τα αποτελέσματα που θέλουν χωρίς να έχουν ενθουσιάσει με την απόδοσή τους, ενώ οι “πράσινοι” ούτε ενθουσίασαν ούτε αποτελέσματα πήραν. Πρώτος στόχος των φιλοξενούμενων θα είναι να μην ηττηθούν και, εάν μπορέσουν, να σκοράρουν σε κάποια αντεπίθεση. Οι δύο ομάδες έχουν εμφανίσει πρόβλημα στην ανάπτυξη ενώ και οι συνεχείς αγώνες φέρνουν κούραση. Πλήγμα για τον Jesualdo Ferreira στον Παναθηναϊκό οι τραυματισμοί των Σωτήρη Νίνη, Νίκου Σπυρόπουλου καθώς του στερούν ακόμη δυο εναλλακτικές λύσεις. Προβάδισμα στο under 2,5 γκολ (στο 1.533), με λίγο ρίσκο παραπάνω αξίζει και το 0-1 γκολ (στο 2.65).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

ΑΕΚ – Ατρόμητος    1 @ 2.10

ΑΕΚ – Ατρόμητος    2-3 γκολ @ 1,95

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός       under 2,5 γκολ @ 1,533

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version