nea-dimokratia-stoixima-grafima-apodosi-betfair

Η πρόβλεψη για τη μεταβολή των αποδόσεων επαληθεύτηκε! Διαβάστε σχετικά!

Ανοδικό τρίγωνο για τη Ν.Δ. και πτωτικό τρίγωνο για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. παρατηρείται στο στοίχημα των εκλογών με βάση την τεχνική ανάλυση των γραφημάτων στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων. Αν και ο τζίρος δεν επιτρέπει ιδιαίτερα αξιόπιστες προβλέψεις, εντούτοις τα γραφήματα της Betfair αφήνουν να εννοηθεί μια τάση για «κατά» στοίχημα στη Νέα Δημοκρατία και για «υπέρ» στοίχημα στο ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά η πιθανότητα για Άλλο Κόμμα να βγει νικητής στις επερχόμενες εκλογές τείνει στο μηδέν με την απόδοση του στοιχήματος να κυμαίνεται σε 3ψήφια νούμερα. Σημαντικές στηρίξεις κι αντιστάσεις λοιπόν για τα δύο φαβορί κόμματα, οι οποίες εάν αποδειχθούν αδύναμες, δεν αποκλείεται ανάπτυξη ισχυρής τάσης.

Όσον αφορά το στοίχημα για νικητή ψήφων της ΝΔ στις εκλογές Ιουνίου, η αντίσταση τοποθετείται περίπου στο 1.75 με το ανοδικό τρίγωνο να συμπληρώνεται από την ανοδική γραμμή τάσης. Η ΝΔ ως φαβορί συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ποσοστό του τζίρου. Αντιστραμμένη η εικόνα για το γράφημα του στοιχήματος του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η στήριξη του 2.40 μοιάζει αρκετά αδύναμη, με το πτωτικό τρίγωνο να σχηματίζεται σε συνδυασμό με την πτωτική γραμμή τάσης, όπως υπαγορεύει η τεχνική ανάλυση. Εφόσον τα τρίγωνα επαληθευτούν με διάσπαση των επιπέδων στήριξης κι αντίστασης, οι εκλογές του Ιουνίου θα είναι τουλάχιστον ντέρμπι, αφού οι αποδόσεις λογικά θα πλησιάσουν το 2.00 και για τα δύο κόμματα.

syriza-stoixima-grafima-apodosi-betfair

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.