Τελειώνουν απόψε το βράδυ οι προημιτελικοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 με την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ιταλία. Από το ζευγάρι θα βγει η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στον ημιτελικό της Βαρσοβίας την ερχόμενη Πέμπτη.

rooney-agglia-euro-2012

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Olympinski του Κιέβου, καθώς τίθενται αντιμέτωπες Αγγλία (στο 2.85) και Ιταλία (στο 2.75). Δυο από τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι οποίες πάνε στη φετινή διοργάνωση στο… τσούκου τσούκου και δείχνουν ικανές να κάνουν την έκπληξη φτάνοντας ως το τέλος.

Η Αγγλία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κόντρα στη Γαλλία, έδειξε ψυχικά αποθέματα απέναντι στη Σουηδία και πραγματοποίησε πειστικότατη εμφάνιση κόντρα στους συνδιοργανωτές Ουκρανούς, έστω κι αν είχε στο πλευρό της και τη διαιτησία του Victor Kasay και των “συνεργατών” του. Η ουσία είναι πως με τον Wayne Rooney (στο 7.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα) στη φαρέτρα, ο Roy Hodgson έχει όλα τα όπλα στη διάθεσή του και η Αγγλία δείχνει πολύ δυνατή μπροστά. Με τον Theo Walcott (στο 6.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) να προσδίδει ταχύτητα, τον Danny Welbeck (στο 3.30 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) να έχει αυθορμητισμό κι ενθουσιασμό, τον Andy Carroll (στο 4.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) να δίνει όγκο και τους Scot Parker και Steven Gerrard να έχουν δέσει στο κέντρο.

Οχι πως η Ιταλία υστερεί σε κάτι. Μοιάζουν οι δυο ομάδες. Οι “azzurri” σταμάτησαν σχετικά εύκολα τους Ισπανούς, δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Κροατία, αλλά κόντρα στην Ιρλανδία πήραν άνετα αυτό που ήθελαν. Χαρακτηριστικό για την ομάδα του Cesare Prandelli είναι πως έχει βρει γκολ από πέντε διαφορετικούς παίκτες. Δίλημμα για τον τεχνικό της Ιταλίας αν θα επαναφέρει τον “τρελό” Mario Balotelli (στο 3.20 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) που πέτυχε υπέροχο γκολ κόντρα στην Ιρλανδία και «ξέρει» τους Αγγλους, πλήγμα η απουσία του τραυματία Giorgio Chiellini. Αν ξεκινούσε ο Carroll, θα έκανε ζημιά. Ολα είναι ανοιχτά…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Αγγλία – Ιταλία          Να Σκοράρουν και οι δυο ομάδες @ 2.10

W. Rooney      Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Αγγλία – Ιταλία @ 7.00

A. Carroll       Να Σκοράρει στον αγώνα Αγγλία – Ιταλία @ 4.00

M. Balotelli     Να Σκοράρει στον αγώνα Αγγλία – Ιταλία @ 3.20

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).