Τετάρτη και 13 σήμερα. Θεωρητικά η μέρα δεν είναι γρουσούζικη, ωστόσο καλά θα είναι να προσέξουμε πού θα ποντάρουμε τα χρήματά μας. Δανία εναντίον Πορτογαλίας στις 19:00 και Ολλανδία εναντίον Γερμανίας στις 21:45 για τη δεύτερη αγωνιστική του Β’ ομίλου του EURO 2012.

huntelaar-ollandia-euro-2012

Στο πρώτο παιχνίδι, η Δανία (στο 4.50) έχει την πολυτέλεια να παίξει κόντρα στην Πορτογαλία (στο 1.88) για δυο αποτελέσματα, μετά την νίκη της με 1-0 επί της Ολλανδίας. Αγώνας στον οποίο οι “βίκινγκς” έδειξαν ότι γνωρίζουμε πώς να παίζουν στις αντεπιθέσεις και κόντρα σε τεχνικές ομάδες. Ο Michael Krohn-Dehli (στο 6.50 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) ήταν ο παίκτης-έκπληξη στη φαρέτρα του Morten Olsen και μαζί με τον αειθαλή Dennis Rommedahl (στο 7.50 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) απειλούν την ευάλωτη άμυνα των Ιβήρων. Πάντως, η Πορτογαλία εμφανίστηκε απρόσμενα καλή απέναντι στη Γερμανία κι ας ηττήθηκε με 1-0. Δυο δοκάρια κι αρκετές ευκαιρίες για την παρέα του Cristiano Ronaldo (στο 2.25 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) που ξέρει πως ακόμα και με ισοπαλία σήμερα, θα μπορέσει να παίξει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ολλανδία. Αν ο Helder Postiga (στο 7.50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα) βοηθήσει λίγο τους Ronaldo και Nani (στο 3.80 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα), τότε η Πορτογαλία του Paulo Bento μπορεί να πάρει ακόμη και τους τρεις βαθμούς. Οχι όμως στο χαμηλό 1,88…

Στη δεύτερη αναμέτρηση, η Ολλανδία (στο 3.00) κοντράρεται με τη Γερμανία (στο 2.40), με τις δυο ομάδες να έρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα και, φυσικά, να έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Ολλανδία απογοήτευσε κόντρα στη Δανία, όσο κι αν αδικήθηκε από τη διαιτησία όσο κι αν στάθηκε άτυχη. Η γκρίνια στο στρατόπεδο των “οράνιε” είναι στα φόρτε της, η κριτική στον Arjen Robben (στο 3.70 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) αυξάνεται συνεχώς, ο Klaas-Jan Huntelaar (στο 8.25 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα) πιέζει για θέση βασικού… Μύλος! Και η Γερμανία, όχι πως έδειξε κάτι το ιδιαίτερο απέναντι στην Πορτογαλία, αλλά με τον κυνισμό που τη διακρίνει, την τύχη και το φονικό ένστικτο του Mario Gomez (στο 3.20 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα), πήρε τους τρεις βαθμούς. Επειδή παίζει με τη Δανία την τελευταία αγωνιστική – θεωρητικά εύκολο ματς, δηλαδή – ίσως η Γερμανία του Joachim Low “βολευτεί” με την ισοπαλία. Οπως και να έχει, βλέπω εκατέρωθεν γκολ (στο 1.70), με τον Huntelaar να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά για την Ολλανδία.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Δανία – Πορτογαλία  Χ/2 (Η/Τ) @ 4.70

H. Postiga      Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Δανία – Πορτογαλία @ 7.50

C. Ronaldo      Να Σκοράρει στον αγώνα Δανία – Πορτογαλία @ 2.25

Ολλανδία – Γερμανία  Και οι δυο ομάδες να σκοράρουν @ 1.70

K J Huntelaar           Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Ολλανδία – Γερμανία @ 8.25

A. Robben      Να Σκοράρει στον αγώνα Ολλανδία – Γερμανία @ 3.70

M. Gomez       Να Σκοράρει στον αγώνα Ολλανδία – Γερμανία @ 3.20

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).