Καλημέρα και… καλή επιτυχία Ελλάδα! Μεγάλη βραδιά η αποψινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ΜΟΝΟ γι’ αυτό. Οποιοσδήποτε συσχετισμός του αθλητισμού με την πολιτική είναι, για μένα, απλά αστείος και, φυσικά, είτε κερδίσουμε τη Γερμανία (που το ευχόμαστε όλοι) είτε χάσουμε τον δεύτερο προημιτελικό του EURO 2012, τίποτα δεν θα αλλάξει στην οικονομική μας κατάσταση.

Ετσι, μια πρόχειρη εισαγωγή για το παιχνίδι του Γκντανσκ. Για να ασχοληθούμε όμως και λίγο… σοβαρά και στοιχηματικά, τα πράγματα είναι δύσκολα για την Ελλάδα (στο 11.00) απέναντι στη Γερμανία (στο 1.30). Ο Fernando Santos και οι παίκτες του το γνωρίζουν καλά και δεν είναι τυχαίο που ο Πορτογάλος προπονητής ξεχώρισε τον Mesut Ozil (στο 10.50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα) ως τη μεγαλύτερη πηγή κινδύνων για την εστία του Μιχάλη Σηφάκη. Βέβαια, ο μοναδικός από τους Γερμανούς που έχουν στενή σχέση με το γκολ, είναι ο Mario Gomez (στο 1.83 στην αγορά να σκοράρει στον αγώνα). Τη μισή ευκαιρία θα την κάνει γκολ ο άσος της Bayern που είναι η πλέον αξιόπιστη επιθετική λύση. Γιατί ο Lukas Podolski (στο 2.75 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) και οι μέσοι των “πάντσερ” λίγα έχουν προσφέρει στον παραγωγικό τομέα μέχρι στιγμής.

Το θέμα είναι εάν θα μπορέσει και η Ελλάδα να φτάσει στο γκολ. Είτε με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη (στο 6.25 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) είτε με τον Φάνη Γκέκα (στο 5.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) είτε με τον Γιώργο Σαμαρά (στο 7.50 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) είτε ακόμη και με κάποια κεφαλιά, από στημένη φάση, του Κυριάκου Παπαδόπουλου (στο 14.00 στην αγορά Να σκοράρει στον αγώνα). Για να πω την… αμαρτία μου, δεν βλέπω πώς θα μπορέσουμε να αντισταθούμε στη Γερμανία εάν πάρει φόρα. Εάν βρει ρυθμό. Αλλά δεν αποκλείεται να γίνει και το άλλο: να πάρουν αψήφιστα την Ελλάδα, να μην τα δώσουν όλα και μετά να… τρέχουν και να μην φτάνουν. Μακάρι να γίνει το δεύτερο σενάριο. Σημαντική για την Εθνική η απουσία του Γιώργου Καραγκούνη, δύσκολα θα αναπληρώσει κανείς τα φάουλ που κερδίζει και τη δουλειά που κάνει σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Γερμανία – Ελλάδα     over 3,5 γκολ @ 3.35

M. Ozil            Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Γερμανία – Ελλάδα @ 10.50

Κ. Παπαδόπουλος      Να σκοράρει στον αγώνα Γερμανία – Ελλάδα @ 14.00

M. Gomez       Να σκοράρει στον αγώνα Γερμανία – Ελλάδα @ 1.83

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version