Ο δεύτερος ημιτελικός του EURO 2012 ανάμεσα στη Γερμανία και την Ιταλία, ξεχωρίζει. Ολα τα ευρώ θα πέσουν στην αναμέτρηση του Εθνικού Σταδίου της Βαρσοβίας που δίνει το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Εκεί όπου από χθες περιμένει η Ισπανία.

balotelli-penalti

Παράξενα παιχνίδια παίζει η ζωή. Η τρεις φορές νικήτρια Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, Γερμανία (στο 1.85), δεν έχει καταφέρει να κερδίσει καμία φορά την Ιταλία (στο 4.65) σε επίσημο ματς! Και είναι απορίας άξιο να δούμε εάν η παρέα του Mesut Ozil (στο 5.50 στην αγορά Να Σκοράρει) μπορέσει να σπάσει αυτή την “κατάρα” και πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κιέβου. Το θετικό για τον Joachim Low είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα, με την επιστροφή και του Bastian Schweinsteiger. Μοναδικό δίλημμα για τον τεχνικό της Γερμανίας, είναι αν θα διατηρήσει την επιθετική τριπλέτα που “έριξε” τέσσερα γκολ στην Ελλάδα στον προημιτελικό του EURO 2012 – τους Marco Reus, Miroslav Klose (στο 2.70 στην αγορά Να Σκοράρει) και Andre Schurrle – ή εάν θα επαναφέρει τους Thomas Muller (στο 4.00 στην αγορά Να Σκοράρει), Mario Gomez (στο 6.25 στην αγορά Πρώτο Γκολ) και Lukas Podolski (στο 3.50 στην αγορά Να Σκοράρει), αντίστοιχα.

Στην Ιταλία, ο Cesare Prandelli έχει περισσότερα – και ουσιαστικότερα – προβλήματα. Τιμωρημένος ο Christian Maggio, προβλήματα τραυματισμών για Giorgio Chiellini, Daniele De Rossi και Ignazio Abate. Και σε αυτά συνυπολογίστε το μόνιμο πρόβλημα στο εύκολο γκολ. Που τόσο έλειψε στην Ιταλία στον προημιτελικό με την Αγγλία. Ο Andrea Pirlo (στο 8.50 στην αγορά Να Σκοράρει) δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Ο Mario Balotelli (στο 3.70 στην αγορά Να Σκοράρει) θα μπορέσει να δικαιολογήσει τον ντόρο γύρω από τις ικανότητές του; Ο Antonio Cassano (στο 4.10 στην αγορά Να Σκοράρει) θα βρει το χαμένο “δολοφονικό” ένστικτό του; Ερωτήματα που θα απαντηθούν στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας. Νομίζω, πάντως, πως δεν θα δούμε πολλά γκολ ούτε σήμερα. Δεν αποκλείω να πάει το ματς ακόμη και στην παράταση ή και στα πέναλτι.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Γερμανία – Ιταλία       under 2,5 γκολ @ 1.65

M. Gomez       Πρώτο Γκολ στον αγώνα @ 6.25

M. Balotelli     Να Σκοράρει στον αγώνα @ 3.70

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).