Η φάση των ομίλων του EURO 2012 οδεύει προς το τέλος της, με τους αγώνες του Γ’ ομίλου να παίρνουν σήμερα σειρά και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Κι αν η Ιταλία έχει προβάδισμα έναντι της Ιρλανδίας, το μέλλον της εξαρτάται από το αποτέλεσμα του αγώνα της Κροατίας με την Ισπανία.

italy-di-natale-euro-2012

Η Ιταλία (στο 1.30) χρειάζεται τη νίκη και μόνο αυτή στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία (στο 10.00), αλλά και να υπάρξει νικητής στο παιχνίδι της Κροατίας με την Ισπανία. Ή εάν δεν υπάρξει, να μην λήξει το ματς εκείνο ισόπαλο από 2-2 και πάνω (δηλ. 3-3, 4-4 κτλ), καθώς τότε η ομάδα του Cesare Prandelli μένει εκτός νυμφώνος στις ισοβαθμίες.  Το ευχάριστο για την Ιταλία είναι πως όχι μόνο η Ιρλανδία είναι αδιάφορη μετά τις δυο ήττες στα προηγούμενα ματς, αλλά και πως έχει στον πάγκο της… Ιταλό τεχνικό – τον Giovanni Trapattoni! Η λογική λέει πως η Ιταλία θα μπει δυνατά στο παιχνίδι για να το “τελειώσει” από το πρώτο ημίχρονο (στο 1.83). Ακόμη κι αν οι Antonio Cassano (στο 2.35 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) και Mario Balotelli (στο 2.15 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) δεν είναι “ζεστοί” μέχρι τώρα, υπάρχουν λύσεις και από αλλού: στο μυαλό μου υπάρχει το όνομα του Antonio Di Natale (στο 4.30 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα). Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως κόντρα στην Ιρλανδία, η Ιταλία δεν έχει και την καλύτερη δυνατή παράδοση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αναμέτρηση της Κροατίας (στο 92.5) με την Ισπανία (στο 1.55), να ξεκαθαρίσω ευθύς εξαρχής πως δεν πιστεύω σε θεωρίες συνομωσίας. Δεν θα “πάνε” το ματς στο 2-2 (στο 6.75 στην αγορά Ακριβές Σκορ) οι δυο ομάδες κι ας βολεύει αμφότερες – ή και σε ισοπαλία με περισσότερα γκολ. Δεδομένου πως την ίδια ώρα η Ιταλία θα κερδίζει την Ιρλανδία, θα ψάξουν για τη νίκη Κροατία και Ισπανία. Και, κακά τα ψέματα, για την ώρα η Ισπανία έχει δείξει πως παραμένει μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Αν είναι, δηλαδή, να επιλέξω νικητή, θα πήγαινα σίγουρα στην Ισπανία που παραμένει αήττητη στα 16 τελευταία επίσημα παιχνίδια της (με 15 νίκες και μια ισοπαλία, αυτή κόντρα στην Ιταλία στην πρεμιέρα του EURO 2012) και δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο. Ο Fernando Torres (στο 5.25 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα) έδειξε να βρίσκει κάτι από τον παλιό καλό του εαυτό κι ελπίζω να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και απέναντι στην Κροατία που έχει, πάντως, τον εκ των πρώτων σκόρερ του τουρνουά, Mario Mandzukic (στο 4.40 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) – με 3 γκολ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Ιταλία – Ιρλανδία       1/1 (Η/Τ) @ 1.83

Di Natale       Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Ιταλία – Ιρλανδία @ 4.30

A. Cassano     Να Σκοράρει στον αγώνα Ιταλία – Ιρλανδία @ 2.15

Κροατία – Ισπανία      2 @ 1.55

F. Torres        Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Κροατία – Ισπανία @ 5.25

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).