Εχθές το γενικό μας έβγαζε Χ και όμως εγώ το αμέλησα και το πλήρωσα. Ετσι είναι το σύστημα αυτό αν το υποτιμήσεις θα σε κάψει. Πάμε πολύ γρήγορα στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στην Ολλανδία και Δανία.

ollandia-dania-proistoria

Από ότι βλέπετε στον πίνακα το γενικό είναι ισορροπημένο έχουμε 12 νίκες για την Ολλανδία 11 ισοπαλίες και 6 ήττες. Το ίδιο συναντάμε στην μέτρηση της Ολλανδίας ως γηπεδούχος 10 νίκες για την Ολλανδία, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Δεν βγαίνει κάτι εδώ, όμως πάμε να δούμε τι έχει γίνει και τι μας λένε τα πολλαπλάσια στα επίσημα παιχνίδια.

Euro 2012Ολλανδία – Δανία έχουμε 5 επίσημα παιχνίδια από τα οποία τα η Ολλανδία έχει 3 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ομως από ότι βλέπετε η Δανία έχει πάρει στην ουσία 2 παιχνίδια διότι το 1992 μπορεί να ήρθε 2-2 όμως το παιχνίδι το πήρε η Δανία στην παράταση.

Συμπέρασμα: Τα πολλαπλάσια του 3 λένε να ποντάρουμε το Χ2.

Επίσης τα πιο πιθανά σκορ στην περίπτωση του Χ2 είναι το 2-2 και το 2-3. Το 2-2 διότι είχε έρθει στον μοναδικό επίσημο αγώνα πριν 20 χρόνια το 1992 και ας μην βγαίνει πολλαπλάσιο. Το 2-3 διότι είχε έρθει σε επίσημο αγώνα το 1967 πριν 45 χρόνια και το 45 είναι πολλαπλάσιο του 3.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε.

Ο Χάρης έκανε την εμφάνισή του στο StoiximaOnline όταν έστειλε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μέθοδο πρόβλεψής του στο στοίχημα ποδοσφαίρου, τα οποία αποτέλεσαν κείμενο παρουσιάζοντας τη στρατηγική των πολλαπλάσιων του 3. Έκτοτε μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν κάποιο δικό σας σύστημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email: iosxaris@gmail.com