Αγαπητοί μου φίλοι για σήμερα τα πολλαπλάσια του 3, τα οποία βασίζονται στο πυθαγόρειο θεώρημα, βγάζουν τα εξής ενδιαφέροντα πονταρίσματα.

polonia-ellada-proistoria

Από ότι βλέπετε, η Πολωνία ως γηπεδούχος  με την Ελλάδα έχει 8 νίκες και δεν έχει φέρει ποτέ ισοπαλία η ήττα .

Στο γενικό τους απολογισμό βγαίνει Χ όμως δύο σημαντικά στοιχεία με οδηγούν στον άσο.

Στοιχείο 1ο

Η Πολωνία ως γηπεδούχος έχει 8 νίκες με την Ελλάδα μας, οπότε επειδή ποτέ δεν έχει έρθει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης το 8 θα γίνει 9 και πολλαπλάσιο του 3 άρα εδώ μας δείχνει 1 (2.00).

Στοιχείο 2ο

Ως γηπεδούχος η Πολωνία, η μόνη και μοναδική φορά που βγαίνει πολλαπλάσιο του 3 είναι το 2009. Οπότε 2012-2009=3. Τι έγινε το 2009 κέρδισε η Πολωνία με σκορ 2-0 άρα το 2-0 έχει πιθανότητες αλλά για να είμαστε και σίγουροι παίξετε αν θέλετε και το 2-1.

Στοιχείο 3ο

Το 2009, που η Πολωνία κέρδισε, σκόραρε 2 φορές ο Obraniak, οπότε υπάρχουν πιθανότητες να σκοράρει 3η φορά ή οποιαδήποτε στιγμή, ή και γιατί όχι πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Καλή επιτυχία σε όλους μας.

Ο Χάρης έκανε την εμφάνισή του στο StoiximaOnline όταν έστειλε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μέθοδο πρόβλεψής του στο στοίχημα ποδοσφαίρου, τα οποία αποτέλεσαν κείμενο παρουσιάζοντας τη στρατηγική των πολλαπλάσιων του 3. Έκτοτε μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν κάποιο δικό σας σύστημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email: iosxaris@gmail.com