Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… Η φράση από το παλιό τραγούδι του Σάκη Ρουβά, ταιριάζει γάντι στη σημερινή και την αυριανή αναμέτρηση. Ημιτελικά του EURO 2012 με την Ισπανία να κοντράρεται με την Πορτογαλία απόψε το βράδυ στη Donbass Arena του Ντόνετσκ.

ronaldo-euro-2012-portogalia

Δυο ομάδες που έχουν παρελθόν κοντράρονται με φόντο το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κιέβου. Ισπανία (στο 1.95) εναντίον Πορτογαλίας (στο 4.40) και… όποιος αντέξει. Γνώριμες φιγούρες θα κοντραριστούν απόψε: Cristiano Ronaldo (στο 2.85 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα), Pepe και Fabio Coentrao από τη μία, Iker Casillas, Xabi Alonso και Sergio Ramos από την άλλη. Ολοι τους παίκτες της Real Madrid. Σε αυτούς, προσθέστε και τους Ισπανούς διεθνείς της Barcelona κι έχετε έναν ημιτελικό όπου οι περισσότεροι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Κι αυτό θα παίξει το ρόλο του.

Παραδόξως, οι Πορτογάλοι έχουν δείξει… άντερα μέχρι στιγμής. Και το παιχνίδι τους ταιριάζει σε αυτό της Ισπανίας. Οι Raul Meireles, Joao Moutinho και Miguel Veloso μπορούν να κόψουν το “τίκι τάκα” των Xavi, Andres Iniesta, Sergio Busquets και Alonso. Λογικά ο Vicente den Bosque θα αφήσει στον πάγκο τον Fernando Torres (στο 3.20 στην αγορά Να Σκοράρει), χρησιμοποιώντας ξανά βασικό τον Cesc Fabregas (στο 3.35 στην αγορά Να Σκοράρει) σε αυτό το ιδιότυπο 4-6-0. Αρα, τι απομένει; Να δούμε κατά πόσο ο Ronaldo και – λιγότερο – ο Nani θα καταφέρουν να “πληγώσουν” από τις πτέρυγες την Ισπανία.

Ο Ronaldo (στο 5.25 στην αγορά Πρώτο Γκολ) δείχνει πολύ ευδιάθετος και παρά τις ατυχίες που συναντά στα παιχνίδια (σε δυο ματς είχε από δυο δοκάρια) καταφέρνει να τις ξεπερνά – είναι εκ των πρώτων σκόρερ με 3 γκολ. Ο Nani (στο 5.75 στην αγορά Να Σκοράρει) δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα την Πορτογαλία και η αλήθεια είναι πως δεν περιμένω να κάνει κάτι περισσότερο απέναντι στην Ισπανία. Σφιχτό ματς, λίγα γκολ και… ο τυχερότερος ας κερδίσει.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Ισπανία – Πορτογαλία           0-2 συνολικά γκολ @ 1.52

C. Ronaldo      Πρώτο Γκολ @ 5.25

F. Torres        Να Σκοράρει @ 3.20

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).