Ο πρώτος προημιτελικός του EURO 2012, ανάμεσα σε Τσεχία και Πορτογαλία στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, είναι αυτός που συγκεντρώνει τα βλέμματα και τα πονταρίσματα όλου του κόσμου.

Τα νοκ άουτ παιχνίδια ξεκινούν το βράδυ της Πέμπτης, με την Τσεχία (στο 5.50) να αντιμετωπίζει την Πορτογαλία (στο 1.72) στην πρωτεύουσα της Πολωνίας. Δυο ομάδες με παρελθόν, αφού το 1996 οι Ανατολικοευρωπαίοι επικράτησαν 1-0 στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ στο EURO 2008 οι Ιβηρες πήραν τη ρεβάνς (3-1) με γκολ των Cristiano Ronaldo και Ricardo Quaresma που βρίσκονται και στη φετινή αποστολή. Μάλιστα, ο Ronaldo (στο 4.30 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ του αγώνα) είναι και εκ των φαβορί για πρώτος σκόρερ του τουρνουά, έχοντας σημειώσει δυο γκολ στη νίκη επί της Ολλανδίας. Αποτέλεσμα που έδωσε και την πρόκριση στους Πορτογάλους, που έδειξαν… άντερα στο συγκεκριμένο ματς.

Οχι πως η Τσεχία φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων. Δεν αναφέρομαι στη νίκη επί της Ελλάδας, με τον Petr Jiracek (στο 18.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ του αγώνα) να σημειώνει το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης, αλλά στη νίκη επί της συνδιοργανώτριας Πολωνίας – πάλι με το τέρμα του Jiracek (στο 7.25 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα). Χωρίς τον Tomas Rosicky (στο 7.75 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα), πάντως, δύσκολα θα καταφέρουν να κρατήσουν μπάλα οι Τσέχοι. Και δεν βλέπω πώς θα μπορέσουν να σταματήσουν τους Nani (στο 3.25 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) και Ronaldo (στο 2.05 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) στα πλάγια.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Τσεχία – Πορτογαλία 2 @ 1.72

C. Ronaldo      Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Τσεχία – Πορτογαλία @ 4.30

Nani    Να Σκοράρει στον αγώνα Τσεχία – Πορτογαλία @ 3.25

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version