Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Τσεχία – Πορτογαλία στο EURO 2012 όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι μας βγάζουν τα πολλαπλάσια του 3. Πρώτα θα αναλύσουμε την προϊστορία μεταξύ Τσεχοσλοβακίας – Πορτογαλίας:

Στο γενικό έχουμε για την Τσεχοσλοβκία 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες (βγάζουμε το amateur). Εδώ το γενικό δεν μας δείχνει κάτι. Στις έδρες έχουμε 3 νίκες για την Τσεχοσλοβακία και 1 ήττα. Στα 8 επίσημα παιχνίδια έχουμε 3 νίκες για την Τσεχοσλοβακία, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα έχουμε 1 νίκη για την Τσεχοσλοβακία και 1 ισοπαλία. Όμως εάν προσθέσουμε  την προϊστορία και της Τσεχίας όλα τα στατιστικά αλλάζουν.

Το γενικό γίνεται για την Τσεχοσλοβακία/Τσεχία  4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες που δεν μας δείχνει κάτι. Οι έδρες γίνονται 3 νίκες για την Τσεχοσλοβακία/Τσεχία και 2 ήττες (1 ήττα σε παγκόσμιο και 1 σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα). Στα 10 επίσημα παιχνίδια έχουμε 4 νίκες για την Τσεχοσλοβακία/Τσεχία, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Όμως στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουμε Τσεχοσλοβκία/Τσεχία 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Συμπέρασμα: Ποντάρουμε να προκριθεί η Τσεχία.

Εναλλακτικά σύμφωνα με τα πολλαπλάσια του 3 μπορείτε να ποντάρετε και στην νίκη της Τσεχίας και στο πιθανό σκορ 1-0 υπέ της Τσεχίας.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Ο Χάρης έκανε την εμφάνισή του στο StoiximaOnline όταν έστειλε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μέθοδο πρόβλεψής του στο στοίχημα ποδοσφαίρου, τα οποία αποτέλεσαν κείμενο παρουσιάζοντας τη στρατηγική των πολλαπλάσιων του 3. Έκτοτε μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν κάποιο δικό σας σύστημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email: iosxaris@gmail.com

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version