Προημιτελικός νούμερο 3 για το EURO 2012 ο σημερινός που γίνεται στο Ντόνετσκ, αυτός ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία. Ενα από τα κλασικά ευρωπαϊκά ντέρμπι που πολύ σπάνια μπορούν να “ψυχολογηθούν” εκ των προτέρων. Ακόμη κι αν μια από τις δυο ομάδες δείχνει σε καλύτερη κατάσταση ή αν γενικά είναι στα… πάνω της.

torres-ispania-euro-2012

Εννοώ πως είναι πολύ χαμηλή η απόδοση στη νίκη της Ισπανίας (στο 1.80) επί της Γαλλίας (στο 5.00). Εντάξει, μπορεί οι “φούριας ρόχας” αν είναι πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου και να θέλουν να υπερασπιστούν το στέμμα τους, ωστόσο κάθε άλλο παρά έθελξαν με την απόδοσή τους στα παιχνίδια του ομίλου. ΟΚ, άλλο το ένα στάδιο άλλο το άλλο, αλλά οι εντυπώσεις μένουν και, εάν δεν ήταν ο “άγιος Iker” και η “πονηριά” του Cesc Fabregas (στο 3.60 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) και του Andres Iniesta (στο 4.70 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) στα ματς με την Ιταλία και την Κροατία, αντίστοιχα, ίσως η Ισπανία να ήταν και εκτός EURO 2012.

Οχι πως η Γαλλία έθελξε με την απόδοσή της. Ικανοποίησε κόντρα στους Αγγλους, ήταν ακόμη καλύτερη απέναντι στην Ουκρανία, αλλά με τους Σουηδούς απλά… πάτωσε. Οχι μόνο αυτό αλλά προέκυψαν και ενδο-οικογενειακά προβλήματα με τον Hatem Ben Arfa να τα “χώνει” στον προπονητή Laurent Blanc. Ο Karim Benzema (στο 4.30 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα) για την ώρα δεν… τραβάει, ο Franck Ribery (στο 6.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) επέστρεψε στις κάτω του μετρίου εμφανίσεις, ο Samir Nasri (στο 8.25 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) είναι ακόμη μικρός για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Εάν ο Fernando Torres (στο 5.50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα) θυμηθεί τον καλό του εαυτό, η Ισπανία έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Γαλλία. Αλλιώς θα δεινοπαθήσει για να σκοράρει.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Ισπανία – Γαλλία        Να Σκοράρουν και οι δυο ομάδες @ 2.25

F. Torres        Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Ισπανία – Γαλλία @ 5.00

F. Ribery        Να Σκοράρει στον αγώνα Ισπανία – Γαλλία @ 6.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).