Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να γίνετε κερδισμένος παίκτης στο στοίχημα είναι η καταγραφή των στοιχημάτων και των αποτελεσμάτων. Η καταγραφή των στοιχημάτων είναι κάτι σαν τη διατήρηση των βιβλίων στις επιχειρήσεις. Άλλωστε για την επιτυχία στο στοίχημα απαιτείται να αντιμετωπίσετε το στοίχημα σαν επιχείρηση! Μετά από απαίτηση αρκετών φίλων του Στοίχημα Online, δημιούργησα ένα απλό φύλλο Excel που θα λειτουργήσει ως αρχείο των στοιχημάτων σας. Το αρχείο αυτό στο μέλλον θα μπορέσετε να το εκμεταλλευτείτε ως μια βάση δεδομένων, από την οποία θα είστε σε θέση να εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα.

vasi-dedomenon-fyllo-excel-stoixima

Το αρχείο στοιχημάτων σε μορφή Excel αποτελείται από 11 στήλες.

Ημερομηνία: Αν και δεν έχει τόση σημασία, εντούτοις θα φανεί χρήσιμη όταν θα έχετε αμελήσει να περάσετε τα αποτελέσματα για αρκετό καιρό και θα θελήσετε κάποια στιγμή να ενημερώσετε τη βάση δεδομένων σας. Μιλάω εκ πείρας.

Γηπεδούχος: Η ομάδα, ο αθλητής ή οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα του στοιχήματος που εμφανίζεται να παίζει εντός έδρας.

Φιλοξενούμενη: Η ομάδα, ο αθλητής ή οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα του στοιχήματος που εμφανίζεται να παίζει εκτός έδρας. Εάν πρόκειται για γεγονός με πολλά πιθανά ενδεχόμενα, απλά γράψτε κάποιο στοιχείο για να γνωρίζετε σε ποιο γεγονός αναφέρεστε.

Επιλογή: Ποια είναι η επιλογή που θα στοιχηματίσετε. Εδώ μπορείτε να εισάγετε οτιδήποτε, από ομάδα, αθλητή ή άλογο μέχρι και under 2.5 γκολ, ακριβές σκορ 1-1 ή τον Obama να κερδίσει τις επόμενες εκλογές!

Ποσό: Το ποσό συμπληρώνεται αυτόματα και προκύπτει από τα δύο κελιά δεξιά, όπου θα εισάγετε το αρχικό σας κεφάλαιο και το ποσοστό αυτού που επιθυμείτε να ρισκάρετε ανά επιλογή. Φυσικά μπορείτε να το αλλάξετε σε οποιοδήποτε ποσό νομίζετε εσείς καλύτερο. Ωστόσο θα συμβούλευα να στοιχηματίζετε πάντα με σταθερό ποντάρισμα, μέχρι να έχετε ασφαλή συμπεράσματα στα χέρια σας.

Απόδοση: Η τρέχουσα απόδοση της επιλογής σας. Η πραγματική, όχι αυτή που ΘΑ στοιχηματίζατε.

Υπέρ/Κατά: Διαχωρισμός των στοιχημάτων αναλόγως το χαρακτηριστικό αυτό.

Ποντάρισμα Κατά: Αυτόματη συμπλήρωση εφόσον πρόκειται για στοίχημα κατά – σε ανταλλακτήριο όπως η Betfair. Αυτό είναι το πραγματικό ποντάρισμα που θα εισάγετε κατά την υποβολή στοιχήματος. Η υποχρέωση είναι ήδη συμπληρωμένη στη στήλη «Ποσό». Όπως και στα στοιχήματα υπέρ, το ρίσκο σας πρέπει να μένει σταθερό.

Επιτυχία: Κερδίσατε το στοίχημα (Ναι) ή όχι (Όχι);

Αποτέλεσμα: Αυτόματη συμπλήρωση με βάση τα προηγούμενα δεδομένα.

Κεφάλαιο: Αυτόματη ανανέωση του τρέχοντος κεφαλαίου.

Στο φύλλο Excel, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και περιέχει καρτέλες μέχρι το τέλος του 2012, δεν έχει συμπεριληφθεί η προμήθεια των ανταλλακτηρίων, εφόσον τα στοιχήματα τοποθετούνται σε αυτά. Ο παράγοντας της προμήθειας παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία ενός συστήματος και πιθανόν να συμπεριληφθεί σε μελλοντική έκδοση του αρχείου στοιχημάτων.

Προς το παρόν το αρχείο στοιχημάτων ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε όλους τους παίκτες του στοιχήματος. Για τυχόν διορθώσεις, παρατηρήσεις ή προτάσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή να αφήσετε σχόλιο.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.