Η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power συμφώνησε να πληρώσει το πρόστιμο των 100.000 euro του Δανού επιθετικού Niklas Bendtner, το οποίο του επέβαλε η UEFA αφού αποκάλυψε το λογότυπο της εταιρείας στο ματς της χώρας του κόντρα στην Πορτογαλία!

bendtner-paddy-power

Ο Bendtner αποκάλυψε το λογότυπο της Paddy Power που αναγραφόταν στο εσώρουχό του, καθώς σήκωσε τη φανέλα του, έχοντας πετύχει το γκολ της (προσωρινής όπως αποδείχθηκε) ισοφάρισης στην ήττα 3-2 της Δανίας από την Πορτογαλία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του EURO 2012. Μαζί με το πρόστιμο, ο 24χρονος τιμωρήθηκε και με μια αγωνιστική, η οποία τον θέτει εκτός του πρώτου αγώνα που θα δώσει η Δανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 εκτός κι αν η έφεση που θα καταθέσει, είναι πετυχημένη.

Η στοιχηματική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία ως «υστερική και απόλυτα κυνική»! Η Paddy Power έκανε και σχόλιο στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter στο οποίο αναφέρει: «Εμπνευσμένοι από την υποστήριξή της, συμφωνήσαμε να πληρώσουμε το πρόστιμο των 100.000 euro που επέβαλε η UEFA στον Niklas Bendtner».

Ενα από τα σχόλια στον λογαριασμό της Paddy Power στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Niklas Bendtner δεν θα έπρεπε να υποφέρει επειδή η UEFA έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά και να τιμωρηθεί επειδή φόρεσε το τυχερό του εσώρουχο το οποίο έχει και αρκετή δόση γέλιου»! Μάλιστα, η Paddy Power ανακοίνωσε πως θα μοιράσει 3.000 «POWERPANTS», εσώρουχα με το λογότυπό της, στους «ακόλουθούς» της στο Twitter! «Για συμπαράσταση στον Bendtner…».

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).