Αγαπητοί φίλοι εχθές πήγαμε ταμείο με το χ2 της Ολλανδίας. Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα ξεκινώντας με το Ισπανία – Ιταλία:

Στο γενικό έχουμε 7 νίκες για την Ισπανία, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες. Τα πολλαπλάσια στο γενικό λένε Ιταλία, διότι αν κάνουμε τα πολλαπλάσια του 3 σειρά έχουν οι 8 ήττες της Ισπανίας να γίνουνε 9.

Συμπέρασμα: Το γενικό λέει Ιταλία.

Έπειτα, αν μετρήσουμε τους αγώνες όπου η Ισπανία εμφανίζεται γηπεδούχους, προκύπτουν 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα για την Ισπανία.

Συμπέρασμα: Η έδρα λέει Ισπανία.

Όμως αν μετρήσουμε τι έχουν κάνει οι 2 ομάδες σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, θα δούμε ότι έχουν γίνει 3 αναμετρήσεις και σε αυτές η Ισπανία έχει 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Συμπέρασμα: Σε αγώνες του EURO, η Ιταλία σε 90 λεπτά αγώνα δεν έχει χάσει ποτέ.

Οπότε εγώ θα ποντάρω την Ισπανία στο Χ2. Πιθανά Σκορ 0-0 1-1 και 0-1.

Ας δούμε και την αναμέτρηση Ιρλανδία-Κροατία:

Εδώ τα πράγματα είναι πάρα πολύ συγκεκριμένα, αφού στο γενικό έχουμε για την Ιρλανδία 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Τα πολλαπλάσια του 3 λένε ξεκάθαρα Ιρλανδία. Για να δούμε τι γίνεται και στην Ιρλανδία ως γηπεδούχος όπου έχουμε 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και καμμία ήττα. Οπότε εδώ τα πολλαπλάσια λένε πως σειρά έχουν οι 2 νίκες να γίνουνε 3 και κάτι βασικό: η Ιρλανδία δεν έχει χάσει πότε ως γηπεδούχος από την Κροατία.

Συμπέρασμα: Η Ιρλανδία για εμένα σήμερα θα κερδίσει, όμως αν θέλετε για πιο σίγουρα πράγματα μπορείτε να ποντάρετε και στο 1Χ.

Επίσης κάτι βασικό αν παρατηρήσετε στο πίνακα, το σκορ 2-2 έχει εμφανιστεί 2 φορές. Οπότε πιθανά σκορ έχουμε 2-0, 1-0 υπέρ Ιρλανδίας και 2-2, 0-0.

Καλή επιτυχία σε όλους και καλά κέρδη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον Jim Mako που με φιλοξενεί στο site του.

Ο Χάρης έκανε την εμφάνισή του στο StoiximaOnline όταν έστειλε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μέθοδο πρόβλεψής του στο στοίχημα ποδοσφαίρου, τα οποία αποτέλεσαν κείμενο παρουσιάζοντας τη στρατηγική των πολλαπλάσιων του 3. Έκτοτε μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν κάποιο δικό σας σύστημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email: iosxaris@gmail.com

7 Comments

  1. χαράλαμπος ιωσηφίδης on

    την τύχη μας την κρατάμε στα δικά μας χέρια είμαστε Ελληνες και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη !!!

  2. χαράλαμπος ιωσηφίδης on

    Σε καλή μεριά η Ιταλία μας κονόμησα το 1-1 σκορ και το χ2 και το Χ σκέτο 

  3. Michalis FCY on

    Μπράβο, συνέχισε !! Μπράβο και στους συντελεστές του stoiximaonline που δίνουν την ευκαιρία και σε άλλους παικτές να αναλύουν αγώνες με βάση το σύστημα τους και να παρουσιάζουν τον τρόπο σκέψης για το στοίχημα.

  4. χαράλαμπος ιωσηφίδης on

    Είναι χαρά μου να είμαι εδώ και όλα τα οφείλω στον Jim που με πίστεψε 

  5. χαράλαμπος ιωσηφίδης on

    Ελπίζω όλοι να είδατε πώς κέρδισε η Κροατία σε τέτοια δεν μπορώ να κάνω κάτι Ντροπή τους!!!

  6. μεσα στο παιχνιδι ειναι ολα.και ας εχασα την ιρλανδια και ας εχασα και την ισπανια περιμενω την επομενη εκτιμηση σου

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version