Αγαπητοί μου φίλοι, χθες τα πήγαμε πολύ καλά με τη νίκη της Εθνικής μας με σκορ 1-0 και τη νίκη της Τσεχίας. Για σήμερα δεν έχω να ασχοληθώ με κανένα παιχνίδι, διότι τα πολλαπλάσια δεν μας δείχνουν κάτι σοβαρό. Όμως θα ήθελα να σταθώ στη μέχρι τώρα πορεία μου. Ως τώρα έχουμε κερδίσει:

Πολωνία – Ελλάδα 1Χ (έπαιξα 1)

Ολλανδία – Δανία Χ2

Ισπανία – Ιταλία Χ2 σκορ 1-1

Ελλάδα – Τσεχία 2 σκορ 1-2

Γαλλία – Αγγλία 1Χ σκορ 1-1

Ουκρανία – Γαλλία κατά του Χ με προβάδισμα τη Γαλλία.

Ελλάδα – Ρωσία 1 σκορ 1-0

Τσεχία – Πολωνία 1

Χάσαμε:

Δανία – Πορτογαλία 1Χ

Euro 2012

Από την αρχή του EURO φώναζα ότι η Τσεχία θα προκριθεί. Θέλω να σταθώ σε μια σημαντική ευκαιρία για σήμερα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Γερμανία έπαιξε πολύ καλά με την Ολλανδία και την κέρδισε απόλυτα δίκαια. Όμως θα σταθώ και σε κάτι άλλο. Εγώ, βλέποντας το παιχνίδι, είδα όχι μόνο μια Ολλανδία που δεν μπορεί, αλλά μια Ολλανδία που ένιωσα ότι το παιχνίδι δεν το ήθελε, σαν να μην ήθελαν, όπως θέλετε πείτε το. Επίσης είδα έναν προπονητή της Ολλανδίας παντελώς αδιάφορο.

Οπότε λέω εγώ τωρα, λες να ήταν φτιαχτό όλο αυτό; Μήπως σήμερα κερδίσει η Ολλανδία με 2 γκολ διαφορά και καθαρίσει και η Γερμανία και περάσουν και οι 2 μαζί; Επειδή τόσα και τόσα παίζουμε, εγώ αγόρασα πριν λίγο την κατάκτηση της Ολλανδίας με 28 απόδοση και αν σήμερα γίνει αυτό που λέω, ή πουλάτε το στοίχημα σε χαμηλότερη απόδοση, ή το κρατάτε αν θέλετε.

Καλή επιτυχία σε όλους, τα λέμε αύριο.

Ο Χάρης έκανε την εμφάνισή του στο StoiximaOnline όταν έστειλε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μέθοδο πρόβλεψής του στο στοίχημα ποδοσφαίρου, τα οποία αποτέλεσαν κείμενο παρουσιάζοντας τη στρατηγική των πολλαπλάσιων του 3. Έκτοτε μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν κάποιο δικό σας σύστημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email: iosxaris@gmail.com