Χθές είχαμε μια καλή στοιχηματική μέρα και αυτό διότι τα πολλαπλάσια του 3 μας πλήρωσαν την Ιταλία στο Χ2 και το 1-1 σκορ. Στο Ιρλανδία – Κροατία εκεί δεν τα πήγαμε καλά, διότι όσοι είδατε το παιχνίδι θα καταλάβετε με μια λέξη: Ντροπή, όμως από ότι ξέρουμε όλοι το αποτέλεσμα μετράει. Στο κάτω κάτω ο καθένας βλέπει το κάθε παιχνίδι με διαφορετική άποψη και αυτή είναι η δική μου.

Για σήμερα δεν έχω κάποιο παιχνίδι να ασχοληθούμε σοβαρά όπως τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως θα κάνω μια εκτίμηση για το Γαλλία – Αγγλία. Με το Ουκρανία – Σουηδία δεν υπάρχει κάτι να πούμε, διότι έχουν μόνο 3 φιλικά και εννοείται ότι δεν θα ασχοληθώ.

gallia-agglia-proistoria

Στο γενικό, αφού αφαιρέσουμε τα A v Amateur, έχουμε για την Γαλλία 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 16 ήττες. Το πολλαπλάσιο  του 3 λέει ότι το προβάδισμα το έχει η Γαλλία, καθώς οι 8 νίκες σήμερα έχουν πιθανότητα να γίνουν 9, που είναι και πολλαπλάσιο του 3. Οπότε το γενικό μας λέει νίκη για Γαλλία. Η Γαλλία ως γηπεδούχος έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 9 ήττες. Η έδρα λέει ότι οι 2 ισοπαλίες έχουν πιθανότητα να γίνουν 3 με βάση τα πολλαπλάσιά μας. Τέλος η Γαλλία σε Ευρωπαικά Πρωταθλήματα με αντίπαλο την Αγγλία έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Με βάση τα πολλαπλάσια σειρά έχει να γίνει είτε μία νίκη της Γαλλίας, ή μία ισοπαλία .

Συμπέρασμα: η Γαλλία σήμερα δεν χάνει και η επιλογή μου θα είναι το 1Χ υποψήφια σκορ 1-1, 2-1, 0-0.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Ο Χάρης έκανε την εμφάνισή του στο StoiximaOnline όταν έστειλε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μέθοδο πρόβλεψής του στο στοίχημα ποδοσφαίρου, τα οποία αποτέλεσαν κείμενο παρουσιάζοντας τη στρατηγική των πολλαπλάσιων του 3. Έκτοτε μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν κάποιο δικό σας σύστημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email: iosxaris@gmail.com