Η φάση των ομίλων του EURO 2012 ολοκληρώνεται απόψε με την τρίτη αγωνιστική του Δ’ γκρουπ. Η Γαλλία, που λίγο πολύ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, κοντράρεται με την ήδη αποκλεισμένη Σουηδία ενώ όλα τα… euro είναι το ματς της Αγγλίας με την Ουκρανία.

Μετά τη νίκη επί της Σουηδίας, η Αγγλία (στο 2.00) κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς ακόμη και με ισοπαλία κόντρα στην Ουκρανία (στο 4.00) προκρίνεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μια Αγγλία που έδειξε ευάλωτη στο γρήγορο παιχνίδι των Σκανδιναβών και σίγουρα η άμυνά της θα έχει προβλήματα απέναντι στους δραστήριους συνδιοργανωτές. Εστω και με… μισό πόδι ο Andriy Shevchenko (στο 4.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) θα ηγηθεί της επίθεσης της Ουκρανίας αλλά θα χρειαστεί και βοήθεια – που δεν την είχε στην ήττα από τη Γαλλία – και από τους συμπαίκτες του. Αντίθετα, στην Αγγλία, ο Roy Hodgson έχει ευχάριστο πονοκέφαλο: ο Andy Carroll (στο 2.95 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) σκόραρε, ο Danny Welbeck (στο 7.50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) σκόραρε, ο Theo Walcott (στο 4.70 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) ήρθε από τον πάγκο για να σκοράρει και να δώσει μια ασίστ ενώ εξέτισε την τιμωρία του ο Wayne Rooney (στο 2.60 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα)! Νομίζω πως θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι με το over 2,5 γκολ (στο 1.95) να επαληθεύεται σχετικά εύκολα.

Στο άλλο παιχνίδι, η Γαλλία (στο 1.60) καλείται απλά να κάνει το αυτονόητο απέναντι στη Σουηδία (στο 6.25): να κερδίσει και να πάρει την πρώτη θέση του Δ’ ομίλου. Ωστόσο, οι “τρικολόρ” έχουν, ουσιαστικά, τη δυνατότητα να διαλέξουν αντίπαλο για τα προημιτελικά του EURO 2012 και ίσως πράξουν αναλόγως. Φυσικά, η λογική λέει πως η Γαλλία δεν θα θέλει να πέσει πάνω στην Ισπανία (πρώτη του Γ’ γκρουπ), όχι όμως πως και η Ιταλία θα είναι εύκολος αντίπαλος. Απουσίες δεν υπάρχουν ιδιαίτερες για τη Γαλλία του Laurent Blanc, σε αντίθεση με τη Σουηδία που δεν υπολογίζει στους Rasmus Elm και Johan Elmander. Ο Zlatan Ibrahimovic (στο 4.30 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και, παρά τη βοήθεια και τα δυο γκολ που είχε από τον Olof Mellberg (στο 22.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) κόντρα στην Αγγλία, η λογική λέει πως η παρέα των Franck Ribery (στο 6.50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα) και Karim Benzema (στο 2.20 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) θα πάρει τη δεύτερη νίκη της σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Αγγλία – Ουκρανία     over 2,5 γκολ @ 1.95

D. Welbeck    Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Αγγλία – Ουκρανία @ 7.50

Andriy Shevchenko  Να Σκοράρει στον αγώνα Αγγλία – Ουκρανία @ 4.00

W. Rooney      Να Σκοράρει στον αγώνα Αγγλία – Ουκρανία @ 2.60

Σουηδία – Γαλλία       2 @ 1.60

F. Ribery        Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Σουηδία – Γαλλία @ 6.50

Z. Ibrahimovic          Να Σκοράρει στον αγώνα Σουηδία – Γαλλία @ 4.30

K. Benzema    Να Σκοράρει στον αγώνα Σουηδία – Γαλλία @ 2.20

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

1 Comment

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version