Χθές επαληθεύτηκα με τη νίκη της Τσεχίας και σκορ 1-2. Εύχομαι να σας βοήθησα όσο μπορόυσα , καλά ταμεία και πολλά κέρδη για όλους. Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα , όπου με μεγάλο ενδιαφέρον θα αναλύσουμε το παιχνίδι Δανία – Πορτογαλία.

Στο γενικό έχουμε για τη Δανία 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες. Το γενικό μας λέει Χ2. Όμως εγώ δεν θα συμβιβαστώ μόνο με αυτό, αλλά θα σας κάνω μια παρουσίαση του χρονολογικού χάρτη με βάση τα πολλαπλάσια του 3. Για να δούμε τι μας δείχνουν οι αριθμοί.

Χρονολογίες πολλαπλάσια του 3

Αφαιρούμε απο το 2012 τις εξής χρονολογίες και μετράμε πόσες φορές κέρδισε η κάθε ομάδα.

  1. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ   2012-1970=42 χρόνια πρίν Δανία – Πορτογαλία σκορ 0-1.
  2. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ   2012-1976=36 χρόνια πρίν Πορτογαλία – Δανία σκορ 1-0.
  3. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ   2012-2000=12 χρόνια πρίν Πορτογαλία – Δανία σκορ 2-1.

Τα πολλαπλάσια λένε ότι η Πορτογαλία έχει κερδίσει μόνο σε αυτά τα έτη. Η Πορτογαλία έχει πάρει σε αυτές τις χρονιές, που είναι πολλαπλάσια του τρία, 3 φορές αποτέλεσμα. Άρα η Πορτογαλία δεν ξαναπαίρνει αποτέλεσμα. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε πάρακατω τον λόγο. Μετά υπολογίζουμε πόσες φορές έχει πάρει αποτέλεσμα η Δανία σε χρονολογίες πολλαπλάσια του 3.

  1. ΔΑΝΙΑ   2012-2006=6 χρόνια πριν Δανία – Πορτογαλία σκορ 4-2
  2. ΔΑΝΙΑ   2012-2009=3 χρόνια πριν Δανία – Πορτογαλία σκορ 1-1 (αποτέλεσμα και η Πορτογαλία πάει 4 φορές και μένει εκεί)
  3. ΔΑΝΙΑ  3 χρόνια μετα θα πάρει αποτέλεσμα !!!

Από ότι βλέπετε ο χρονολογικός χάρτης μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Δανία σήμερα δεν θα χάσει. Είναι μόνο αυτό; Οχι βέβαια. Σας παρακαλώ να δείτε άλλο ενα πολύ σημαντικό στοιχείο.

1996 . Αποτέλεσμα Δανία 1-1

2000. Πορτογαλια 2-1

2006. Δανία 4-2

2008. Δανία 2-3

2009. Αποτέλεσμα Δανία 1-1

2010. Πορτογαλία 3-1

2011. Δανία 2-1

2012. ———————–

Η πρόβλεψη μου είναι πως η Δανία δέν χάνει σήμερα.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο έχουν παίξει 5 φορές, όπου η Δανία έχει 3 ήττες  και έχει πάρει αποτέλεσμα 2 φορές, οπότε σήμερα έχει μεγάλη πιθανότητα να πάρει και τρίτη φορά αποτέλεσμα. Υποψήφια σκορ 1-1, 1-0 και 2-1  υπέρ της Δανίας πάντα. Αυτά πιστεύω πιο πολύ. Άλλα σκορ που δείχνουν να έχουν πιθανότητες είναι τα 3-1 και 4-2 υπέρ της Δανίας.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Ο Χάρης έκανε την εμφάνισή του στο StoiximaOnline όταν έστειλε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μέθοδο πρόβλεψής του στο στοίχημα ποδοσφαίρου, τα οποία αποτέλεσαν κείμενο παρουσιάζοντας τη στρατηγική των πολλαπλάσιων του 3. Έκτοτε μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν κάποιο δικό σας σύστημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email: iosxaris@gmail.com

7 Comments

  1. αντιθετο με την ποδοσφαιρικη λογικη.ομως αυτο εχουν τα συστηματα. μακαρι φιλε να εχεις δικιο.οτι και να γινει εγω θα σε ακολουθησω .και παλι μπραβο

  2. η λογικη λεει οτι η πορτογαλοι εχουν αναγκη το αποτελεσμα ειναι πιο καλη ομαδα πιο μεγαλα ονοματα ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν αποδεχομαι τα γρα;πτα σου ισα ισα που τα ακολουθω

  3. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ τιποτα αλλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ μολις τωρα ισοφαρισε η δανια

  4. συνεχισε συνεχισε ετσι οτι και να βγει στο τελος να ξερεις οτι μας εχεις βοηθησει αφανταστα κερδισει χασει η δανια το εχω δεσει με τα γκολ -γκολ διοτι απο το δικο σου συστημα προεκηψε αυτο. ΜΠΡΑΒΟ , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ  συνεχισε την πολυ καλη σου προσπαθεια

  5. Michalis FCY on

    Μπορεί να έχασε ήμερα το σύστημα όμως η αλήθεια είναι πως όσοι έχουν κάνει lay την Πορτογαλία είτε στο 0-0 είτε στο 0-1 είτε ακόμη και οι πιο τολμηροί στο 0-2, είχαν την ευκαιρία τους για να κλειδώσουν κέρδος στο 2-2. Οπόταν αν και έχασε, στην ουσία για μένα η εκτίμηση ήταν επικερδής, που αυτό είναι που έχει σημασία. Μπράβο !! 

  6. χαράλαμπος ιωσηφίδης on

    Φίλοι μου εγώ θεός δεν είμαι , τα πολλαπλάσια από ότι βλέπετε έχουν κάποια βάση .

    Το ότι έχασα ένα παιχνίδι για εμένα δεν πάει να πει τίποτα.

    Συνεχίζουμε .

    Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους 

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version