Χθες είχαμε άλλη μια επιτυχία. Πληρωθήκαμε το 1Χ της Γαλλίας και το 1-1 σκορ. Εύχομαι να σας βοήθησα όσο μπορούσα. Για σήμερα στον αγώνα της Εθνικής μας, η ανάλυση μου βγάζει ότι δεν υπάρχει ισοπαλία. Πάμε να αναλύσουμε το παιχνίδι.

ellada-tsexia-proistoria

Στο γενικό η Εθνική μας έχει 1 πρόκριση, την οποία δεν θα την μετρήσω ως νίκη, διότι το συγκεκριμένο παιχνίδι στα 90 λεπτα ηρθε Χ. Οπότε έχουμε για την εθνική μας μόνο 3 ισοπαλίες με την Τσεχία.

Συμπέρασμα: Το παιχνίδι δεν έχει ισοπαλία.

Όμως θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά άλλο ένα στοιχείο. Πριν γίνει η Τσεχία ανεξάρτητη ως χώρα και ως ποδοσφαιρική ομάδα, ονομαζόταν Τσεχοσλοβακια το οποίο και θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Οπότε έχουμε:

ellada-tsexoslovakia-proistoria

Από ότι βλέπετε στο πινακάκι η Εθνική μας δεν έχει κερδίσει ποτέ σε 90 λεπτά αγώνα την Τσεχοσλοβακία και έχουμε 5 νίκες της Τσεχοσλοβακίας. Σήμερα το πιο πιθανό είναι οι 5 νίκες να γίνουν 6.

Θεωρώ ότι η Τσεχία θα κερδίσει σήμερα. Πιθανά Σκορ για νίκη της Τσεχίας είναι το 0-1 και 1-2.

Καλη επιτυχία σε όλους ότι και αν επιλέξετε.

Ο Χάρης έκανε την εμφάνισή του στο StoiximaOnline όταν έστειλε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μέθοδο πρόβλεψής του στο στοίχημα ποδοσφαίρου, τα οποία αποτέλεσαν κείμενο παρουσιάζοντας τη στρατηγική των πολλαπλάσιων του 3. Έκτοτε μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν κάποιο δικό σας σύστημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email: iosxaris@gmail.com