Χθές δεν επαληθεύτηκα με το 1Χ της Δανίας αν και φτάσαμε πολύ κοντά. Πολλοί φίλοι όμως βγήκαν κερδισμένοι κάνοντας lay την Πορτογαλία στο 0-0, ή στο 0-1 είτε ακόμα και στο 0-2. Εύχομαι να βοήθησα όσο μπορούσα. Για σήμερα θα αναλύσουμε τον αγώνα Ιταλία – Κροατία.

italia-kroatia-proistoria

Η Κροατία στο γενικό έχει 1 ήττα, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Το γενικό μας λέει Χ. Ομως παρατηρούμε ότι σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο έχει κερδίσει η Κροατία το 1994, οπότε κάνουμε 2012-1994=18 (πολλαπλάσιο του 3). Οπότε 18 χρόνια πριν η Κροατία είχε κερδίσει την Ιταλία με σκορ 1-2. Επίσης η Κροατία έχει παίξει με την Ιταλία 2 φορές  σε επίσημους αγώνες και έχει κερδίσει και τους 2 με σκορ 1-2, άρα μπορεί να έρθει και 3η φορά. Το 0-2 είχε εμφανιστεί το 2006 σε φιλικό πρίν 6 χρόνια, οπότε έχουμε και εδώ πολλαπλάσιο και δεν σκοπεύω να το αγνοήσω.

Το ποντάρισμά μας για σήμερα θα είναι ΚΑΤΑ της Ιταλίας, με υποψήφια σκορ 0-0, 1-1, 1-2 και 0-2.

Καλή επιτυχία σε όλους

Ο Χάρης έκανε την εμφάνισή του στο StoiximaOnline όταν έστειλε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μέθοδο πρόβλεψής του στο στοίχημα ποδοσφαίρου, τα οποία αποτέλεσαν κείμενο παρουσιάζοντας τη στρατηγική των πολλαπλάσιων του 3. Έκτοτε μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν κάποιο δικό σας σύστημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email: iosxaris@gmail.com