Χθες πήγαμε ταμείο με το Χ της Ιταλίας και το σκορ 1-1. Εύχομαι και άλλα πολλά. Για σήμερα έχουμε λίγα πράγματα. Θα ασχοληθούμε με το Ουκρανία – Γαλλία.

oukrania-gallia-proistoria

Από ότι βλέπουμε το γενικό μας λέει ότι η Ουκρανία δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Γαλλία, ενώ έχουν 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Το γενικό λέει ότι δεν υπάρχει ισοπαλία. Το ίδιο βλέπουμε και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα όπου έχουν 3 ισοπαλίες. Ειναι το μόνο που μας δείχνουν τα πολλαπλάσια του 3.

Σήμερα ποντάρουμε ΚΑΤΑ της ισοπαλίας. Αν και εγώ δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Γαλλία, παίζουμε μόνο όταν μας δείχνουν κάτι τα πολλαπλάσια. Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και αν ποντάρετε.

Ο Χάρης έκανε την εμφάνισή του στο StoiximaOnline όταν έστειλε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μέθοδο πρόβλεψής του στο στοίχημα ποδοσφαίρου, τα οποία αποτέλεσαν κείμενο παρουσιάζοντας τη στρατηγική των πολλαπλάσιων του 3. Έκτοτε μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν κάποιο δικό σας σύστημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email: iosxaris@gmail.com