Χθες πήγαμε ταμείο με το Χ της Ιταλίας και το σκορ 1-1. Εύχομαι και άλλα πολλά. Για σήμερα έχουμε λίγα πράγματα. Θα ασχοληθούμε με το Ουκρανία – Γαλλία.

Από ότι βλέπουμε το γενικό μας λέει ότι η Ουκρανία δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Γαλλία, ενώ έχουν 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Το γενικό λέει ότι δεν υπάρχει ισοπαλία. Το ίδιο βλέπουμε και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα όπου έχουν 3 ισοπαλίες. Ειναι το μόνο που μας δείχνουν τα πολλαπλάσια του 3.

Σήμερα ποντάρουμε ΚΑΤΑ της ισοπαλίας. Αν και εγώ δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Γαλλία, παίζουμε μόνο όταν μας δείχνουν κάτι τα πολλαπλάσια. Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και αν ποντάρετε.

Ο Χάρης έκανε την εμφάνισή του στο StoiximaOnline όταν έστειλε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μέθοδο πρόβλεψής του στο στοίχημα ποδοσφαίρου, τα οποία αποτέλεσαν κείμενο παρουσιάζοντας τη στρατηγική των πολλαπλάσιων του 3. Έκτοτε μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του, οι οποίες ενδεχομένως να βοηθήσουν κάποιο δικό σας σύστημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email: iosxaris@gmail.com

3 Comments

  1. Michalis FCY on

    Μπράβο και σήμερα !! Μια ερώτηση. Σε αγώνες μεταξύ συλλόγων που μπορεί να έχουν μέχρι και 50-60 αγώνες αναμεταξύ τους, πως κάνεις την ανάλυση; Επίσης, εαν η υπηρεσία που παίρνεις τα στατιστικά είναι ελειπή, τότε δεν θα βγάλεις λάθος συμπέρασμα; Δηλαδή εαν έχεις τους αγώνες για τις χρονιές απο σήμερα μέχρι το 1990 θα βγούν άλλα συμπεράσματα απο το εαν τους έχεις μέχρι το 1980. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει αυτό; Γενικά είναι πιο έγκυρα τα αποτελέσματα εαν εχεις πιο πολλά παλιά αποτελέσματα ή πχ υπάρχει κάποιος κανόνας που χρησιμοποιείς όπως για παράδειγμα μέχρι 30 χρόνια πίσω;

  2. χαράλαμπος ιωσηφίδης on

    Θα μπαίνεις στο soccerpunter.com για πρωταθλήματα για διεθνή αγώνες και Αγγλικό πρωτάθλημα θα μπαίνεις 11v11.com.
    Δεν υπάρχει όριο , μετράς από όπου θες , όμως εγώ σε συμβουλεύω ότι όσο μικρότερη ποιστορία έχουμε σε κάποιο παιχνίδι , τόσο το καλύτερο.
    Εγώ προχθές γιατί δεν έκανα ανάλυση για το Ισπανία-Ιρλανδία η και για εχθές για το Σουηδία-Αγγλία? Είχαν μεγάλη προιστορία.
    Μάθε με λίγα λόγια να επιλέγεις εσύ παιχνίδια και να απορρίπτεις και παιχνίδια δεν είναι κακό
    Εγώ μετράω στα πρωταθλήματα παιχνίδια και απο το 2000 η 2005 .
    Εξαρτάτε γιατί να χάνω χρόνο να μετράω από το 1920 η 1950 π.χ Αγγλία όπου εκεί ξεκινάω από το 2000 αλλά πρέπει να κάνεις μέτρημα και από την αρχή .
    Οπότε ο καθένας κάνει ότι θέλει εγώ απορρίπτω παιχνίδια και προχωράω 

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version