Συνέχεια με τα τρία υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για το Campeonato Brasileiro, παιχνίδια που όπως τόνισα και στο προηγηθέν άρθρο μου εμπεριέχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και αβεβαιότητας.

Flamengo Fans

Atletico MG – Internacional

SC InternacionalClube Atletico MineiroΣτο συγκεκριμένο παιχνίδι η μόνη φράση που μπορεί να γραφτεί είναι: Τριπλή.  Φυσικά το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ αλλά το παρόν πρόκειται ίσως για το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας. Χαρακτηριστικό των αντιπάλων αποτελεί η δύναμη της άμυνας τους γεγονός που εύκολα κανείς μπορεί να δει τόσο από τη στατιστική τους εικόνα όσο και από την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Η αήττητη γηπεδούχος έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ στα τέσσερα εντός που έχει δώσει, ενώ η εξίσου αήττητη, στα εκτός έδρας παιχνίδια της, Internacional, παρουσιάζεται με σκληροτράχηλη άμυνα, αφού στα τέσσερα παιχνίδια της μακριά από το Estádio José Pinheiro Borba  δέχτηκε τέσσερα γκολ, τρία εκ των οποίων στο παιχνίδι στην έδρα της Flamengo, στο ξεκίνημα του Brasileiro. Οι τιμές στο διπλό έχουν μεγάλη αξία για τους λάτρεις της κόντρας, ωστόσο (έχω κοντράρει αρκετά σήμερα) εγώ θα προτιμήσω το Under 2.5 αφού πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα παίξουν με γνώμονα την αποφυγή της ήττας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις άμυνες τους.

Flamengo – Corinthians

CR FlamengoCorinthiansΣτην Ασιατική αγορά το παιχνίδι άνοιξε με το line στο 0.25 και την ώρα που γράφω η απόδοση της νίκης της Flamengo έχει πάρει την ανηφόρα. Ωστόσο, πιστεύω ότι η αρχική απόδοση ίσως προσεγγίζει περισσότερο την πραγματικότητα. Και αυτό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να κάνει τη ζημιά στο ντέρμπι η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία βρήκε μόνο μία φορά δίχτυα στα τέσσερα εκτός που έχει δώσει. Το μόνο που προβληματίζει για την παρέα του Vagner Love είναι ότι η ομάδα του δέχεται εύκολα γκολ στην έδρα της. Ωστόσο, ο συνδυασμός της απόδοσης με την εικόνα που παρουσιάζουν οι ομάδες στις πρώτες αγωνιστικές του Brasileiro με οδηγούν στην έδρα.

Sao Paolo – Vasco da Gama

Sao paolo FCVasco Da GamaΤο πρώτο χαρακτηριστικά του παιχνιδιού αποτελεί το απόλυτο που έχει η Sao Paolo στην έδρα της έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά και το αήττητο της Vasco στο σύνολο των παιχνιδιών που έδωσε μακριά από το Rio. Η δεύτερη λεπτομέρεια που πρέπει να έχουμε υπόψη αποτελεί η αποτυχία των παιδιών του Ney Franco να κρατήσουν μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Palmeiras, η οποία έπαιζε με 10 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τέλος, παρατηρώντας και τη δυσκολία στο σκοράρισμα των φιλοξενουμένων που έδειξαν στα τελευταία 2 παιχνίδια απέναντι σε χαμηλού δυναμικού ομάδες, ίσως να οδηγηθούμε σε κλειστό παιχνίδι, το οποίο θα επαληθεύσει και την προτίμησή μου στο Under 2.5.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Atletico MG – Internacional

Under 2.5 [at] 1.88

Flamengo – Corinthians

Flamengo [at] 2.45

Sao Paolo – Vasco da Gama

Under 2.5 [at] 1.93

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).