Με προγνωστικά ποδοσφαίρου και στοίχημα από το Campeonato Brasileiro θα ασχοληθώ και σήμερα το βράδυ, αφού στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα διανύουμε τη 10η αγωνιστική και αρκετές ομάδες έχουν αποκτήσει κάποιο ρυθμό , ο οποίος είναι ικανός να μας βοηθήσει στην αξιολόγηση παιχνιδιών και σημείων. Έχω μία αρχή για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα: Δύσκολα κοντράρω έδρες, αφού γνωρίζω και σέβομαι απόλυτα τη δύναμη τους στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Ωστόσο, σήμερα παρατηρώντας τα στατιστικά των ομάδων και έχοντας εικόνα από τις περισσότερες εξ αυτών, λέω να σπάσω τον κανόνα, γεγονός που πραγματοποιώ πολύ σπάνια.  Τα αποτελέσματα θα δείξουν αν δικαιωθώ ή θα ματώσω τον λογαριασμό μου.

Sport Clube Do Recife

Gremio – Sport Recife

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο το δίνουν το παιχνίδι. Μπορεί η Gremio να έρχεται από ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Cruzeiro, ωστόσο στα δύο προηγούμενα της έχασε από την πρωτοπόρο Atletico MG αλλά και από τη μέτρια εφετινή Santos. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Pernambuco προέρχεται από καλά αποτελέσματα, έχοντας 2 νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία του Brasileiro. Το line βρίσκεται στο 1.25 και προκαλεί…

Santos – Botafogo

Botafogo FCΕδώ για να πω την αλήθεια περίμενα το line να είναι διαφορετικό. Φυσικά δεν εννοώ να βρίσκεται υπέρ της Botafogo, αφού όπως και να το κάνουμε η Santos, αν και μέτρια φέτος, παραμένει ένα από τα ισχυρότερα ονόματα του Campeonato, και η οποία παραμένει χωρίς ήττα στην έδρα της, όπου μετράει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες.  Ωστόσο, αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με την Gremio, σε όλα τα αλλά παρουσίαζε μια δυσκολία στο να βρει δίχτυα. Στον αντίποδα η επιθετική γραμμή της  Botafogo σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, σημειώνοντας μάλιστα το λιγότερο 2 γκολ σε κάθε παιχνίδι της είτε αυτό είναι στην έδρα της, είτε μακριά από αυτή. Λεπτομέρεια που ίσως δίνει αξία στο να κοιτάξουμε από δεξιά το παιχνίδι.

Nautico – Ponte Preta

ATLETICA PONTE PRETAΟμάδες στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, οι οποίες έχουν επιδείξει μικτά χαρακτηριστικά και που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις περιπέτειες στο τέλος του μαραθωνίου, που μόλις έχει αρχίσει. Η μόνη διαφορά βέβαια είναι ότι η ομάδα από το Campinas του Sao Paolo έχει ξεκινήσει πιο δυναμικά την κούρσα του πρωταθλήματος, και μάλιστα είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Brasileiro, έχοντας 4 νίκες και μία ήττα στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Η Nautico αν και δείχνει να μη πατάει καλά στα τελευταία της παιχνίδια, έχει επιδείξει ώριμη και συνέπεια στην έδρα της, όπου έχασε από μόνο από την υποψήφια για τον τίτλο Fluminense. Δύσκολο σε εκτίμηση λοιπόν το παιχνίδι στο Estadio Eladio de Barros Carvalho, το οποίο μπορεί να πάει παντού και σε τέτοιου είδους παιχνίδια ο παίκτης είναι αναγκασμένος να διαλέξει τη μεγαλύτερη απόδοση για να υπάρχει αξία στα χρήματα που τοποθετεί.

Portuguesa – Cruzeiro

Cruzeiro ECΓνωρίζω την εικόνα που παρουσιάζει η Portuguesa στο Campeonato, τις ευκαιρίες που δημιουργεί και δεν μετουσιώνει σε γκολ, τη στατιστική συμπεριφορά της στην έδρας, όπου σε τέσσερα παιχνίδια έχει σκοράρει τρεις φορές και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Ωστόσο, δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι η Cruzeiro έρχεται από τέσσερα συνεχόμενα Over 2.5 και ότι η απόδοση του συγκεκριμένου στοιχήματος αγγίζει σε πολλούς bookmakers ακόμα και το 2.10. Οπότε…

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Gremio – Sport Recife

Sport Recife +1.25 [at] 2.02

Santos – Botafogo

Botafogo  + 0.25 [at] 2.02

Nautico – Ponte Preta

Ponte Preta + 0.25 [at] 2.07

Portuguesa – Cruzeiro

Over 2.5 [at] 2.10

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).