Το Campeonato Brasileiro αποτελεί ίσως ένα από τα πιο όμορφα και συνάμα ενδιαφέροντα πρωταθλήματα του πλανήτη. Εκτός από τον προφανή λόγο, αυτόν τον αστέρων της χώρας που «γεννάει» μπάλα (όχι ποδόσφαιρο), αποτελεί το γεγονός ότι κάθε χρόνο τουλάχιστον οι μισές ομάδες της κατηγορίας, έχουν και κυνηγούν τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Οκτώ στροφές μετά την έναρξη του Brasileiro, έχουμε αρκετά δεδομένα ώστε να μπορέσουμε σιγά σιγά να μπούμε σε ρυθμό στοιχηματικής ενασχόλησης και φυσικά επενδύσεων.

Ronaldinho

Corinthians-Nautico

Sport Club CorinthiansClube NauticoΣτο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι οι μεταβολές των αποδόσεων στην ασιατική αγορά. Ενώ το παιχνίδι άνοιξε με το line να βρίσκεται στο 0.75, περιέργως αυτή τη στιγμή που γράφω βρίσκεται στο 1.25, γεγονός που δεν μπορεί να υποστηριχτεί τόσο από την εικόνα των ομάδων όσο και από την πρόσφατη φόρμα, εκτός αν ξέρει κάτι παραπάνω ο σχιστομάτης… Η Coringao βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατηγορίας και αποτελεί μία από τις χειρότερες ομάδες, όσον αφορά την εντός έδρας παρουσία τους, όπου σε 4 αγώνες έχουν 1 νίκη, μία ισοπαλία και 2 ήττες με αρνητικό συντελεστεί τερμάτων. Προέρχονται από ήττα με 1-3 από την καλή εφετινή Botafogo,αλλά παρόλα αυτά το line βρίσκεται αρκετά υψηλά σε σχέση με τα δεδομένα που έχουμε. Από την άλλη πλευρά το γεγονός των 11 γκολ σε 4 εξόδους που έχει η φιλοξενούμενη ίσως αποτελεί τη μόνη δικαιολογία για την ύπαρξη τέτοιου είδους αποδόσεων. Ωστόσο, η ομάδα της Recife έδειξε σε όλα τα παιχνίδια της ότι έχει την εκτελεστική δεινότητα να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ μέσα σε οποιαδήποτε έδρα. Για τους λάτρεις της κόντρας ίσως το παρόν έχει μία αξία για εμένα όμως το Over 2.5 αποτελεί την επιλογή μου, αφού ακόμα βρίσκεται σε αρκετά ενδιαφέρουσες τιμές.

Figueirense – Atletico Mineiro

Figueirense FCClube Atletico MineiroΊσως το πιο αμφίρροπο αλλά ταυτόχρονα και ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας. Η ομάδα του Roni αποτελεί τη μέχρι τώρα ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του Brasileiro έχοντας ηττηθεί μόνο μία φορά στις πρώτες 8 αγωνιστικές, αλλά σημαντικότερο από όλα έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ, γεγονός το οποίο δείχνει την καλή λειτουργία αλλά και τη σοβαρότητα της αμυντικής της γραμμής. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν είναι εύκολο αφού η γηπεδούχος παραμένει αήττητη στην Santa Catarina, έχοντας 3 ισοπαλίες και 1 νίκη,  με χαμηλά σκορ. Σημείο δύσκολο μπορεί κάποιος να επιλέξει, ωστόσο ένα στοίχημα στο Under 2.5 ίσως αποδειχθεί κερδοφόρο, βλέποντας την ποδοσφαιρική συμπεριφορά των ομάδων σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.

Ponte Preta – Coritiba

ATLETICA PONTE PRETACORITIBA FBCΓια το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχω να γράψω πολλά αφού τα πέντε συνεχόμενα Over 2.5 της φιλοξενούμενης, η φόρμα της Ponte Preta (3 νίκες στα 4 τελευταία), καθώς και η απόδοση της αγοράς του Over 2.5, η οποία βρίσκεται πάνω από το 2, με οδηγούν στην τοποθέτηση της συγκεκριμένης αγοράς.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Corinthians-Nautico

Over 2.5 [at] 1.92

Figueirense – Atletico Mineiro

Under 2.5 [at] 1.75

Ponte Preta – Coritiba

Over 2.5 [at] 2.02

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).