Με τα μεταμεσονύκτια θα ασχοληθώ και πάλι σήμερα αφού την ώρα που θα διεξάγονται τα πρώτα παιχνίδια της ημέρας στο Brasileiro, θα παρακολουθώ την προσπάθεια της Εθνικής μας U19 να κατακτήσει το πολυπόθητο Ευρωπαϊκό τρόπαιο, οπότε μυαλό για trading δε θα υπάρχει.  Προγνωστικά Campeonato Brasileiro, σε δύο αρκετά δύσκολες και σε μία θεωρητικά εύκολη αναμέτρηση.

palmeiras-fans

Vasco Da Gama – Atletico Go

Vasco Da GamaΣτο συγκεκριμένο παιχνίδι ταιριάζει απόλυτα η έκφραση «Οι αποδόσεις αντικατοπτρίζουν την αλήθεια». Πόσο διαφορετικά θα μπορούσε κάποιος να κοστολογήσει μία ομάδα που έρχεται από έξι διαδοχικές ήττες? Ή ομάδα που στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους της έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία? Η ομάδα της Goiania πέτυχε μόλις δύο γκολ (ενώ δέχτηκε οκτώ) σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε μακριά από το σπίτι της και σήμερα καλείται να πάρει κάτι μέσα στο Rio και στην πανίσχυρη έδρα της Vasco. Μιας Vasco που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και η οποία παρουσιάζει μια ισχυρή επιθετική ικανότητα στην έδρα της. Το 1.40 της απόδοσης στη νίκη των γηπεδούχων αν και αποτελεί γεγονός πολύ πιθανό θα το αποφύγω, αφού δεν ανακατεύομαι με τέτοιου είδους αποδόσεις και θα προσπαθήσω να κυνηγήσω το Over 2.5, βασιζόμενος στον επιθετικό οίστρο των γηπεδούχων.

Palmeiras – Sao Paolo

Sao paolo FCΤοπικό ντέρμπυ με αρκετές ιδιαιτερότητες, οι οποίες δυσχεραίνουν πολύ την επιλογή σημείου. Η κούραση καθώς και η χαρά που διακατέχει τους γηπεδούχους μετά την κατάκτηση του Κυπέλου Βραζιλίας, ίσως αποτελέσουν καθοριστικούς παράγοντες στην επαλήθευση του διπλού, το οποίο σημειωτέον φτάνει σε αποδόσεις του 2.50. Ωστόσο, μία από τις στοιχηματικές αρχές και ιδιαίτερα στο Campeonato Brasileiro, αποτρέπουν ένα στοίχημα στη Sao Paolo και αυτό γιατί οι τρικολορ στις τέσσερις έως τώρα εξόδους τους κατάφεραν να νικήσουν μόνο μία φορά, έχοντας συνολικά αρνητικό συντελεστή τερμάτων 5-8. Η ισοπαλία ίσως αποτελεί ένα καλό και πιθανό σημείο που θα μπορούσε να αποδειχθεί κερδοφόρου, όχι μόνο για τους traders αλλά και για αυτούς που απλά θα το ποντάρουν.

Sport Recife – Portuguesa

Sport Clube RecifePortuguesa De DesportosΕίναι γεγονός ότι αν κάποιος προσέξει τη στατιστική εικόνα των ομάδων δύσκολα θα βγάλει κάποια ασφαλή συμπεράσματα για πιο από τα τρία σημεία της αναμέτρησης είναι το πιο πιθανό. Επιπρόσθετα, απογοητευτικοί είναι οι αριθμοί της φιλοξενούμενης, όπου στα τέσσερα πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της, δέχτηκε 9 γκολ και σκόραρε μόλις 2 φόρες, έχοντας συλλέξει μόλις ένα βαθμό, αυτό από την ισοπαλίας της στην έδρα της Palmeiras στην πρεμιέρα του Brasileiro. Στον αντίποδα η Recife έρχεται από δύο καλά αποτελέσματα, με ταυτόχρονα ικανοποιητικές εμφανίσεις. Ωστόσο, η προσωπική εικόνα που έχω από την ομάδα του Eugenio Machado Souto είναι ότι ίσως στην παρούσα αναμέτρηση τα νούμερα να κάνουν λάθος. Το καθαρό line βρίσκεται σε απόδοση κοντά στο 2 και αποτελεί την επιλογή μου, ευελπιστώντας ότι επιτέλους οι φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που αντικειμενικά πραγματοποιούν σε κάθε τους αναμέτρησης.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Vasco Da Gama – Atletico Go

Over 2.5 [at] 1.75

Palmeiras – Sao Paolo

Draw [at] 3.40

Sport Recife – Portuguesa

Portuguesa +0.5

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).