Είναι γνωστό ότι με προγνωστικά ποδοσφαίρου από  τα πρωταθλήματα που προέρχονται από τις Σκανδιναβικές χώρες δεν ασχολούμαι σοβαρά, αφού τα θεωρώ όχι και τόσο «καθαρά» πρωταθλήματα. Ωστόσο, μέσα σε αυτήν την ποδοσφαιρική ανομβρία που υπάρχει εξαιτίας της χρονικής περιόδου, προσπαθώ να βρω αξία στις ελάχιστα ποδοσφαιρικά γεγονότα που υπάρχουν, κοιτώντας κυρίως σε αγορές όπως αυτές του συνόλου των γκολ αλλά και στις κλασσικές αυτές του 1,Χ,2, προσπαθώντας κυρίως να πάω κόντρα στις χαμηλές αποδόσεις. Φυσικά τα πονταρίσματα κινούνται σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και έχουν διαφορετικό μέγεθος από αυτά τα οποία συνήθως χρησιμοποιώ όταν βρίσκομαι σε γεμάτη ποδοσφαιρική περίοδο.

Malmo FF Fans

Djurgarden – Norrkoping

Djurgardens IFIFK NorrkopingΕδώ η κοστολόγηση έχει γίνει βάσει φανέλας και ονόματος. Ναι γνωρίζω ότι η γηπεδούχος παραμένει αήττητη για εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές (τελευταία ήττα 30/4), ωστόσο όμως μόνο δύο φορές κατάφερε να νικήσει σε αυτά τα παιχνίδια, φέρνοντας μάλιστα 7 ισοπαλίες, διεκδικώντας τον τίτλο της βασίλισσας της ισοπαλίας στην κατηγορία. Οι ασιάτες έχουν ανοίξει το line στο 0.75 απέναντι σε μια ομάδα, όπως αυτής της Norrkoping που μπορεί αν μην παρουσιάζει κάτι το ιδιαίτερο στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι έρχεται από τρία πολύ καλά αποτελέσματα. Αξιοσημείωτο δε για την ομάδα του Adersson αποτελεί το γεγονός ότι στα 4 πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της σκόραρε σε τρία από αυτά (από δύο γκολ) και μόνο σε ένα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Προσωπικά η απόδοση για την Norrkoping με ικανοποιεί σε συνδυασμό με το line που εκτιμώ ότι είναι λανθασμένο.

Malmo FF – Gais

Gais FCMalmo FFΕδώ τα πράγματα δείχνουν απλά. Από τη μία έχω τη Malmo, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έδρα που πραγματικά σπάει κόκκαλα. Στα επτά παιχνίδια που έδωσε μπροστά το κοινό της έχει μόνο μία ισοπαλία και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, όπερ και σημαίνει ότι δύσκολα νιώθει άνετα οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας μέσα στο Swedbank Stadion. Από την άλλη η Gais αποτελεί μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Βρίσκεται στον «βυθό» του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η εκτός έδρας συμπεριφορά της είναι άκρως απογοητευτική. Συνυπολογίζοντας και την παράδοση, η οποία αναφέρει ότι δεν υπάρχει διπλό τα τελευταία 6 χρόνια, είναι ικανά δεδομένα ώστε κάποιος να επιλέξει την έδρα ως μια ορθή στοιχηματική επιλογή. Ωστόσο, 1.35 – 1.40 στη Σουηδία δεν παίζω. Από την άλλη το Under 2.5 βρίσκεται σε απόδοση πάνω από το 2, απόδοση αρκετά δελεαστική αν σκεφτεί κανείς τα τέσσερα Under 2.5 της Gais στα τελευταία 5 παιχνίδια της  και ότι η ομάδα του Axen θα παραταχθούν με τα λεωφορεία παρκαρισμένα στην εστία της, προσπαθώντας να μη δεχτεί γκολ από την εξαιρετική φετινή Malmo FF.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Djurgarden – Norrkoping

Norrkoping +0.75 [at] 1.90

Malmo FF – Gais

Under 2.5 [at] 2.05

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).