Το ανταλλακτήριο στοιχημάτων της betfair προχώρησε σήμερα στην ενημέρωση των πελατών της και ειδικά εκείνους που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες της Αυστραλίας, πως σκοπεύει να υιοθετήσει επιπλέον χρέωση τους με βάση τα υπέρ στοιχήματα που τοποθετούν εκείνοι στα συγκεκριμένα αθλήματα. Αν και σύμφωνα με το ανταλλακτήριο ένα πολύ μικρό μέρος του πελατολόγιού της πληροί όλες τις προϋποθέσεις της εν λόγω χρέωσης, παρόλα αυτά δηλώνει πως είναι στη δυσάρεστη θέση να επιβάλει την έξτρα αυτή χρέωση. Το ποσό που θα καλούνται να καταβάλουν οι παίκτες θα είναι επιπλέον της κανονικής προμήθειας που ήδη επιβάλλεται σε όλα τα στοιχήματα του ανταλλακτηρίου καθώς επίσης κι επιπλέον των Ειδικών Κρατήσεων (Premium Charges).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της betfair, οι τρεις προϋποθέσεις για την προμήθεια επί του τζίρου είναι ανά βδομάδα (Δευτέρα – Κυριακή):

  1. Οι παίκτες να έχουν τοποθετήσει υπέρ/back στοιχήματα σε 50 τουλάχιστον διαφορετικές αγορές/γεγονότα στα οποία επιβάλλεται η συγκεκριμένη προμήθεια.
  2. Το συνολικό ποσό που θα έχουν στοιχηματίσει να είναι ίσο με τουλάχιστον $2,000 στις αγορές αυτές.
  3. Η συνολική προμήθεια που θα έχουν χρεωθεί οι παίκτες να είναι λιγότερη από το 1.5% της συνολικής αξίας των υπέρ/back στοιχημάτων.

Για παράδειγμα, παίκτης ο οποίος στοιχημάτισε υπέρ/back στοιχήματα συνολικής αξίας $10,000 σε 75 αγορές, στις οποίες χρεώνεται προμήθεια επί του τζίρου και η συνολική προμήθεια που έχει ήδη πληρώσει είναι $100 (100/10,000 = 1% < 1.5%) θα υποχρεούται να καταβάλει την επιπλέον χρέωση.

Η προμήθεια επί του τζίρου είναι 1.2% επί του συνολικού ποσού των υπέρ/back στοιχημάτων, κι έτσι στο παραπάνω παράδειγμα ο παίκτης θα κληθεί πληρώσει $120. Η χρέωση της προμήθειας θα γίνεται αυτόματα κάθε Τετάρτη και το ποσό θα αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό. Τονίζεται επίσης πως η προμήθεια δεν αφορά τα κατά/lay στοιχήματα.

Η Betfair θα προσφέρει μια χαριστική εβδομάδα, ώστε οι παίκτες να προσαρμόσουν τον τρόπο στοιχηματισμού τους υπό τις νέες αυτές συνθήκες. Εφόσον ανήκετε σε αυτούς που θα τους επιβληθεί η επιπλέον προμήθεια επί του τζίρου, θα λάβετε email την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου.

stoixima-online-social-logo

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.